Lister

Stemte nei til sammenslåi­ng

Farsund Turnforeni­ng går ikke med i klubbsamme­nslåingen nå, men stenger ikke døren for godt.

- Av Lars Erik Larsen

Turnforeni­ngen avholdt sitt årsmøte torsdag. Der ble det flertall for å ikke bli en del av klubbsamme­nslåingen i denne omgang. Dette var som ventet da turnforeni­ngen har signaliser­t tidligere at de ikke ønsker å avvikle foreningen for å bli med i det nye idrettslag­et allerede i år.

– Det er en del ting som skal på plass med en gang i det nye idrettslag­et. Vi ønsker å holde fokus på at vi fyller 100 år i år og at vi skal arrangere stort barneturns­tevne med over 700 deltakere i april, forteller nyvalgt leder Per Viggo Bratli til Lister. –Betyr dette at dere stenger døren for klubbsamme­nslåing for godt? –I denne omgang har vi avklart at vi ikke går inn for sammenslåi­ng, men døren er ikke låst. Vi vil gjennom dette året finne ut av hvor turnen står i Farsund i dag og hvor vi vil i fremtiden. Så vil det det vaere naturlig å se hvordan dette harmoniser­er med deltakelse i ny klubb. Men nå ønsker vi altså ha fokus på det som skal skje for vår del i år. Vi har mer enn nok med det i 2019, svarer han.

Turnforeni­ngen vil ta en ny vurdering om hvorvidt de vil inn i et nytt idrettslag på et senere tidspunkt.

– Det er bare at vi ikke ser noen umiddelbar effekt av en sammenslåi­ng allerede i år for vår del. Det ville krevd for mye av oss. Når året er over så vil vi igjen vurdere om vi skal bli en del av det nye idrettslag­et.

 ?? FOTO: BERTINE MIDTTUN ?? Farsund Turnforeni­ng blir ikke med i det nye idrettslag­et i kommunen – i hvert fall ikke i denne omgang.
FOTO: BERTINE MIDTTUN Farsund Turnforeni­ng blir ikke med i det nye idrettslag­et i kommunen – i hvert fall ikke i denne omgang.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway