Lister

Arrangerer konsert for Polen-tur

- Av Ruben Duvold

Elevene på 8. trinn på Farsund ungdomssko­le inviterer til konsert for å samle inn penger til Polen-turen deres i 2020.

Konserten skal holdes i ungdomssko­legymsalen i Farsund og kjente artister som Bob Kåre fra Luxus Leverposte­i, Lüdo og Tuva & Mia, kommer til å opptre torsdag 8. mars.

Elevene gleder seg til konserten, og håper mange har lyst til å dukke opp for å høre på musikken.

– Vi håper folk som går fra konserten sitter igjen med en god opplevelse og har kost seg. Målet er at de skal få lyst til å gå på flere slike konserter, forteller Camilla Lunde Johannesen, som går i åttende klasse på skolen

– Jeg har egentlig ikke vaert på konsert før, så det å vaere sammen med venner og høre på musikken kommer til å bli gøy, forteller en spent Harald Isaksen Torsøe, som også går i åttende klasse.

Tre av elevene har brukt lang tid på å lage en egen plakat som gir all informasjo­n man trenger om konserten, med blant annet bilder av artistene som skal vaere med.

– Plakaten har vi brukt helt siden jul på å lage. Det er meg, Ayla og en person til fra klassen vår som har vaert med å lage den, opplyser Nanna Christine Westmoen Ødven.

Artistene har valgt å stille opp på konserten gratis for ungdomssko­leelevene, og elevene selv har egne oppgaver de må gjøre i løpet av konserten.

– Det er åttende trinn som arrangerer og alle klassene kommer til å gjøre en hel del arbeidsopp­gaver. For eksempel er noen elever med på å rydde scenen, noen tar billetter og noen skal vaere backstage med artistene, forklarer Torsøe. Artistene som kommer har forskjelli­ge bakgrunner. Bob Kåre har vaert i musikkbran­sjen i 30 år, han har spilt i flere forskjelli­ge band og gitt ut mange plater som til sammen har solgt rundt 300.000 eksemplare­r, mest kjent er han for å vaere grunnlegge­r og frontfigur i bandet Luxus Leverposte­i fra Kvinesdal.

Tuva & Mia er to unge artister fra Kristiansa­nd som i 2014 la ut en video på youtube hvor de covret en låt av artisten Rascal Flatts. Denne videoen gikk viralt og har per nå nesten 5 millioner visninger. De to søstrene har mye slekt og familie i Farsund.

Lüdo er et Hardcore Punkband med medlemmer fra Farsund og Kristiansa­nd som mest sannsynlig kommer til å by på mye lyd og god stemning.

Elevene stiller også med kiosk under konserten.

 ??  ?? Elevene (f.v.) Camilla Lunde Johannesse­n, Nanna Christine Westmoen Ødven, Ayla Brekne, Harald Isaksen Torsøe og Jakob Johansen gleder seg alle til konserten de skal arrangere på torsdag.
Elevene (f.v.) Camilla Lunde Johannesse­n, Nanna Christine Westmoen Ødven, Ayla Brekne, Harald Isaksen Torsøe og Jakob Johansen gleder seg alle til konserten de skal arrangere på torsdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway