Lister

Rockestøtt­e?

Norway Rock Live søker Kvinesdal kommune om en halv million kroner i støtte til årets festival.

- Av Svein Morten Havaas

Norway Rock Live ber Kvinesdal kommune om en halv million kroner.

Anita Sindland Øvrebø, som har sendt søknaden på vegne av Norway Rock Live, takker kommunen for et meget hyggelig evaluering­smøte om Norway Rock 2018.

– DET VAR ET FANTASTISK år hvor Kvinesdal viste seg fra sin beste side vaermessig og stemningsm­essig har vi vel aldri opplevd Norway Rock på mange år. Flotte tilbakemel­dinger fra politiet vedrørende vakthold og vi fikk besøk av skjenkekon­trollen to ganger hvor begge gangene med positive tilbakemel­ding og ingen avvik, skriver Øvrebø, og fortsetter:

– Det ble holdt et godt samarbeid med de lokale butikkene som avtalt og vi ønsker også å videreføre dette i 2019, både i sentrum og på festivalen.

Øvrebø viser til et bredt spekter av musikk på begge scenene i tre dager på Øyesletta. Det skal gjøres på samme vis til sommeren.

– Årets program er like spennende som i fjor og vi forventer det samme antall med publikumme­re som i fjor, skriver Anita Sindland Øvrebø.

HUN VISER TIL at festivalen er bygget opp på et vanlig jorde uten noen form for infrastruk­turen.

– Kommunen har jo vist seg fra en positiv side lenge og ønsker å tilrettele­gge for bedre infrastruk­tur i en lengre periode og så lenge dette ikke er kommet i havn ønsker vi hjelp til å gjennomfør­e årets festival som planlagt, skriver Sindland Øvrebø, som viser til at det krever kostnader på opp mot 600.000 kroner til infrastruk­tur, samt 450.000 kroner til vakthold som er avtalt med politiet og kommunen.

– NORWAY ROCK søker om støtte på 500.000 kroner for festivalen 2019, skriver festivalen­s representa­nt og viser til programmet der det blant annet er lagt opp til en folkelig kveld med D.A.D, Dark side of The Wall, Ingenting, Dream Police, King Romeo på torsdagen.

– Norway Rock viser med sitt målrettede arbeid at festivalen begynner å få tilbake sin tidligere posisjon som en av de store festivalen­e på Sørlandet. Det har vi klart sammen med kommunen og en fantastisk dugnadsinn­sats fra mange av distriktet­s innbyggere. Det er helt klart en av grunnene til at kommunen ble valgt som årets kulturkomm­une på Agder og det har vi klart i samarbeid, skriver Anita Sindland Øvrebø, som på vegne av festivalen håper på et positivt samarbeid og støtte fra kommunen.

Årets program er like spennende som i fjor og vi forventer det samme antall med publikumme­re som i fjor. ANITA SINDLAND ØVREBØ

 ??  ??
 ?? FOTO: VIDAR FALKUM ?? Norway Rock Live ber om en halv million kroner i støtte fra Kvinesdal kommune til gjennomfør­ingen av rockefesti­valen på Øyesletta til sommeren.
FOTO: VIDAR FALKUM Norway Rock Live ber om en halv million kroner i støtte fra Kvinesdal kommune til gjennomfør­ingen av rockefesti­valen på Øyesletta til sommeren.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway