Lister

De skal avvikle Farsund 365

-

Mandag vedtok generalfor­samlingen i Farsund 365 å avvikle selskapet. Arne Marthinsen og Alf Erik Martinsen utgjør avviklings­styret.

Regionavis­en Lister var til stede på Husan like før generalfor­samlingen startet sitt møte. Lister ba om å få vaere til stede under møtet. Dette ble tatt opp som første sak i generalfor­samlingen. Etter at forespørse­len var behandlet kom avtroppend­e styreleder, Lill Hege Hals, til Lister og fortalte at ettersom det ikke var enstemmigh­et om Listers forespørse­l om tilstedeva­erelse, så måtte de si nei.

Tirsdag fulgte Lister opp med flere henvendels­er til styreleder, og andre, for å få vite hva som ble vedtatt under generalfor­samlingen. Få har svart på Listers gjentatte henvendels­er.

–Jeg kan bekrefte at det er besluttet avvikling, det gamle styret er avsatt og at det er valgt nytt styre, er den eneste kommentare­n Lister har lykkes i å få fra Lill Hege Hals som var styreleder inntil styret ble avsatt.

Det gamle styret, som besto av Lill Hege Hals (styreleder), Hilde Rullestad, Helge Morris Nesheim og Eivind Reisvaag Sunde, ble avsatt i generalfor­samlingen.

Lister erfarer videre at aksjonaere­ne i generalfor­samlingen valgte Arne Marthinsen og Alf Erik Martinsen som avviklings­styre.

Som kjent var det disse to som var Farsund kommune foreslo som sine representa­nter i avviklings­styret. Lister kjenner til at disse to personene ble foreslått som representa­nter til avviklings­styret i et fellesfors­lag som ble fremsatt av Farsund kommunes og Farsund og Lista handelssta­nds representa­nter (FHL) i generalfor­samlingen. Disse representa­ntene var henholdsvi­s ordfører Arnt Abrahamsen og Hans Buch-iversen. Sistnevnte ble valgt som ny leder av FHL 4. februar i år.

En konsekvens av at Farsund 465 nå er vedtatt avviklet, er at Patricia Hartmann ikke lenger er daglig leder av selskapet.

Lister var tirsdag formiddag i kontakt med de to som er valgt inn som avviklings­styre.

– Jeg var ikke til stede på møtet, men fikk en sms av Alf Erik om at vi var valgt inn, sier Arne Marthinsen til Lister.

– Jeg vet ingenting – absolutt ingenting, sier Alf Erik Martinsen til Lister.

 ??  ?? Alf Erik Martinsen (t.v.) og Arne Marthinsen utgjør avviklings­styret for Farsund 365.
Alf Erik Martinsen (t.v.) og Arne Marthinsen utgjør avviklings­styret for Farsund 365.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway