Lister

Sesongens første mål

Christoffe­r Hansen var en av de sentrale spillerne i lokaloppgj­øret mellom Kvinesdal og FIL i Alcoaparke­n

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

❞ Når jeg ikke hadde scoret noe tidligere, så var det på tide. Christoffe­r Hansen

– Det er deilig. Når jeg ikke hadde scoret noe tidligere, så var det på tide. Jeg har virkelig savnet det å score. Det er alltid noe ekstra å score i et lokaloppgj­ør mot Farsund, men jeg håper det kommer flere mål fremover, sier Hansen.

Marcus Reiersen sendte Kvinesdal i ledelsen allerede etter et minutt, et resultat som stod seg til pause. I 2. omgang utlignet Kim Andre Lauritsen for FIL allerede etter tre minutter, men like etter svarte Kvinesdal med å gå opp i en 2–1-ledelse ved Ulrik Svindland. Kvarteret før slutt punkterte Steffan Klungland kampen med sin 3–1-scoring før Christoffe­r Hansen sørget for 4–1 og 5–1 til Kvinesdal.

– Vi hadde igrunnen god kontroll på kampen, spesielt i 2. omgang hvor vi overkjører dem. Selv om vi ikke var helt påskrudd de første minuttene (hvor Farsund utlignet, journ. anm), men så scorer vi igjen rett etterpå, så det var aldri noe tvil om hvem som skulle dra hjem denne seieren, sier Hansen.

– Betyr veldig mye

– Hva er det denne seieren betyr for dere?

– Det betyr veldig mye. Det er alltid deilig å vinne lokaloppgj­ør, og nå har vi to seirer på rad, noe som gjør at selvtillit­en er på topp. Vi har også scoret mye med åtte mål på to kamper, noe som også er deilig, sier Hansen.

Også trener Steinar Bjørnstøl var godt fornøyd etterkampe­n.

– Dette føles fantastisk. Guttene gjør en formidabel innsats. Selv om jeg hadde forventet at vi skulle vinne denne kampen, så hadde jeg ikke forventet en 5–1-seier. Resultatet er kanskje litt i overkant, selv om det var en fortjent seier. Samtidig må jeg få skryte av Erik Bauge, som spilte til en 10-er på børsen, sier Bjørnstøl.

Samtidig rakk han å bli litt nervøs da Kim Andre Lauritsen utlignet like etter pause.

– Det var vel deres første sjanse i kampen, og et genialt mål. Dette var et mål som kunne gitt dem ny energi, så heldigvis for oss tok vi ledelsen igjen like etter, sier Bjørnstøl.

– Ikke bra

Ettersom Fil-trener Ronny Fredriksen­s fravaer grunnet bryllup, var det assistente­ne Vidar Omland, Kim Andre Jørpeland og Jan-eric Hole som ledet laget i lørdagens lokaloppgj­ør. De måtte innse at laget fikk det tøft, spesielt i 2. omgang.

– Dette var ikke bra fra vår side. Jeg mener vi er gode nok til å kunne gi Kvinesdal kamp til døren, og tror vi er kapable til å hamle opp med dem. Da er det skuffende at vi ikke klarer det. 1. omgang var jevnt dårlig fra begge lag, men i 2. omgang klarer de å snu kampen til sin fordel, sier Jørpeland.

Nå venter Våg borte og Flekkefjor­d hjemme for FIL før sommerpaus­en,

– Vi må prøve å få nok spillere til å kunne spille de to kampene. To av de som spilte her i dag kan ikke komme, i tillegg til at vi fikk to nye skader. Akkurat nå ser det ikke ut til at vi kan stille lag i neste kamp, sier Jørpeland, som kun hadde to skadefrie spillere på benken i lørdagens kamp.

 ??  ??
 ??  ?? Christoffe­r Hansen scoret lørdag sine to første mål for sesongen da Kvinesdal slo FIL 5–1 i Alcoaparke­n.
Christoffe­r Hansen scoret lørdag sine to første mål for sesongen da Kvinesdal slo FIL 5–1 i Alcoaparke­n.
 ?? ALLE FOTO: OLAV HOEL ??
ALLE FOTO: OLAV HOEL
 ??  ?? Fil-keeper Srdan Peselj hadde nok å gjøre under lørdagens kamp.
Fil-keeper Srdan Peselj hadde nok å gjøre under lørdagens kamp.
 ??  ?? Karl Rødseth og FIL fikk det tøft mot Ulrik Svindland og Kvinesdal i lørdagens lokaloppgj­ør.
Karl Rødseth og FIL fikk det tøft mot Ulrik Svindland og Kvinesdal i lørdagens lokaloppgj­ør.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway