Lister

– Jeg har aldri sett han bedre

Spillende Fliktrener i håndball, Tommi Køhn, ble mektig imponert over Endre Buland i seieren over Våg onsdag.

-

– Jeg har aldri sett han bedre før. Han var helt enorm i denne kampen, sier Køhn til Lister.

Fem mål

Buland endte opp med fem scoringer og var helt sentral da FLIK sikret sin full pott etter to kamper med 19–16 seier over Våg onsdag. Køhn trekker også fram Roy Erik Hansen som nøkkelspil­ler for hjemmelage­t.

– Ekstremt god kamp av Roy Erik i forsvar. Vi trenger at to-tre spillere står fram i hver kamp, har vi det, kan vi slå alle. Det har vi sett i de to første kampene av sesongen, sier treneren.

Motivert

Køhn har spilt på herrelaget siden han var 16 år, men hevder

FAKTA∂

Alcoahalle­n

4. divisjon, menn

FLIK: Torstein Skjerve,

Kasper Fossland, Mathias Danielsen, Marius Dalemark Austad, Joakim Pedersen

(1), Tommi Køhn (2), Axel Leander Martiniuss­en Johnsrud, Matija Bancic, Martin Vogtmann Parsager (6), Roy Erik Hansen, Endre Buland (5), Christian Genthner (4) og Øyvind Petterson (1). interessen og motivasjon­en til spillerne knapt har vaert større siden han begynte.

– På de fire siste treningene har vi hatt nok spillere til å stille to lag. Det tror jeg ikke har skjedd siden jeg var 18 år. Det er sinnsykt gøy for tiden. Bare i dag har vi to debutanter i Axel Leander Martinusse­n Johnsrud og Joakim Pedersen. Det er helt nydelig. Spesielt moro var det at Joakim endte opp med fantastisk scoring i debuten sin.

Tøff bortekamp

Neste kamp for FLIK er på bortebane søndag. Da venter Øyestad IF 2 i Nedeneshal­len i Arendal.

– Det blir en spesiell kamp for oss med avkast allerede klokken 11.40. Vi reiser bort med en litt mindre tropp, men jeg har absolutt tro på at vi kan overraske, spesielt om vi spiller som vi har gjort i de to første kampene, sier Køhn.

 ?? FOTO: LARS ERIK LARSEN ?? Endre Buland sto fram da FLIK vant sin andre kamp på rad.
FOTO: LARS ERIK LARSEN Endre Buland sto fram da FLIK vant sin andre kamp på rad.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway