Lister

Enda et tap for Lyngdal

Torsdag tapte Lyngdals håndballje­nter sin tredje kamp denne sesongen.

-

- I første omgang klarer vi å holde følge. Da jobber vi ikke minst målrettet når vi går framover. Bakover klusser vi litt, men vi kjemper i hvert fall, sier Lyngdal-trener Arild Andreassen etter kampen mellom Lyngdal og Greipstad 1 torsdag kveld.

Til pause var stillingen 12-16, men i andre omgang faller laget ifølge treneren, og mister fokuset på arbeidsopp­gavene sine. Han forteller at laget fortsatt er laerlinger i divisjonen, og tenker at de kommer til å vaere det hele året.

Selv etter kun tap denne sesongen, holder treneren seg positiv.

- Jeg synes vi gjør forbedring­er hver eneste kamp, selv om det ikke ser slik ut på tallene, forteller Andreassen.

– God motstander

Dette var første kamp til Greipstad denne sesongen. Andreassen forteller at Greipstad var seriemeste­re forrige sesong, men ikke rykket opp etter at de mistet flere spillere. Han mener at de likevel fremdeles er et bra lag.

- Vi treffer en god motstander,

FAKTA∂

men som ikke er så god at vi ikke klarer å holde følge i første omgang. Det synes jeg er bra, og det vi gjør i første omgang funker. Så går vi litt lei, og går tomme for ideer, forteller han.

Men han synes det laget gjør i andre omgang er for enkelt.

– Det var en og en som prøvde seg, og mot et slikt lag må man vaere kollektiv, påpeker han.

Forventnin­gene hans til kampen var at laget skulle gjennomfør­e det de hadde snakket om, og at de skulle holde spillet oppe, noe han mente de ikke klarte da de kom inn i andre omgang.

Holde motet oppe

Kampen endte med stillingen 20-35, og Lyngdal ligger nå nederst på tabellen. Laget har kun spilt tre kamper til nå, og har tapt alle.

Til neste kamp er forventnin­gene til Andreassen at de skal prøve å holde fokus og å gjennomfør­e enda mer av sitt eget spill. Han forteller at de trenger å holde motet oppe og skjønne at de spiller en god kamp, selv om det blir tap, slik at de kan forbedre seg enda mer.

Lyngdals toppscorer på kampen var Ane Tesaker, som scoret seks mål mot Greipstad.

 ?? FOTO: FRIDA RUGLAND FALKUM ?? Sarah Sakariasse­n scoret 5 mål for Lyngdal.
FOTO: FRIDA RUGLAND FALKUM Sarah Sakariasse­n scoret 5 mål for Lyngdal.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway