Lister

KIL hedret sine egne

Det ble delt ut mange priser og godord under årets klubbfest i Kvinesdal idrettslag. Den mest høythengen­de prisen gikk til Leif Tønnessen.

- ÅSE ASTRI BAKKA

Både spillere, ledere, trenere og styret var blant de inviterte til årets klubbfest for Kvinesdal Idrettslag i klubbuset i helgen.

Festen markerte slutten på sesongen, og mange priser ble delt ut til spillere og andre som har utmerket seg. Spesielt to priser skiller seg ut; Årets idlsjel og hederspris­en. Sistnevnte deles ikke ut hvert år. Men i år ble den delt ut - og den utkårede er Leif Tønnessen.

Aktiv mann

– Han har i over 30 år hatt utrolig mange verv. Han har vaert oppmann, deltatt på bingo, vaert leder i hovedlaget. Nå leder han anleggsutv­alget og er også klubbens materialfo­rvalter og utstyrsans­varlige, opplyser styreleder Jan Rob.

Det var styremedle­m Tina E. Lorentzen og klubbens daglige leder Anne Edvardsen som fikk aeren av å dele ut prisen til hedersmann­en.

Årets ildsjel ble i år Inge Haugland.

– Inge bruker saerdeles mye på stadion, saerlig med tilrettele­gging på anlegget, både baner og bygg. Han yter en utrolig stor innsats hele året, og det hele utføres på kveldstid etter at han har vaert på arbeid, opplyser Jan Rob.

Lønning Årets spiller

Damelaget har hatt en meget god sesong, og endte opp på 3. plass i serien, både på vår og høst. Det gjør at Kvinesdal faktisk har det 5. beste damelaget i Agder.

Årets toppscorer ble Gura Knibestøl med 13 må. Hun var ikke selv tilstede på festen.

Ida Hansen ble utnevnt som Årets unge spiller, mens kaptein Camilla Lønning stakk av med prisen som Årets spiller.

To toppscorer­e

Rolf Eikeland ble i år som i fjor kåret til årets spiller.

– Han er et arbeidsjer­n på banen, et forbilde for andre på laget og yter alltid topp innsats både i kamp og på trening, heter det fra

KIL. Stefan Klungland og Sander Risnes fikk prisen for årets toppskårer­e. De hadde begge skåret 12 mål.

122 mål

De aller fleste spillerne på samarbeids­laget Gyland/feda/kvinesdal 2 har sin opprinnels­e i Kvinesdal IL. Det var derfor naturlig for KIL at de deltok på klubbfeste­n. Laget endte på 2. plass i 6. divisjon etter å ha fått 35 poeng og skåret så mange som 122 mål. Jakob Flakk sørget for 37 av disse. Han ble dermed lagets toppskårer - og også kåret til Årets spiller.

Odd Inge Knabenes var den som var flest ganger var nest sist på ballen før den gikk i mål, såkalt assist, og fikk pris for det. Karl Kvinlaug fikk prisen som «Årets Stjernesku­dd».

Han yter en utrolig stor innsats hele året

 ?? ALLE FOTO: PRIVAT ?? Styremedle­m Tina E.
Lorentzen (til venstre) og daglig leder
Anne Edvardsen i KIL sammen med hederspris­vinner Leif Tønnessen. Denne prisen henger høyt og deles ikke ut hvert år.
ALLE FOTO: PRIVAT Styremedle­m Tina E. Lorentzen (til venstre) og daglig leder Anne Edvardsen i KIL sammen med hederspris­vinner Leif Tønnessen. Denne prisen henger høyt og deles ikke ut hvert år.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway