Lister

– Gøy å høre at de tar turen

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

Clas Ohlson har holdt til på Amfi Farsund siden juni 2017, og har vaert ett av trekkplast­rene på senteret.

– Jeg var veldig spent på dette da vi startet. Jeg er jo lyngdøl selv og jeg fikk noen spørsmål selv om jeg trodde vi kunne dra noen noen folk fra Lyngdal, noe jeg kanskje ikke hadde kjempetroa på. Men vi har merket at vi har mye fra den siden også. I tillegg har vi også kunder vestfra, fra Egersund og Sokndal og nedover. Vi merker det på dialekten da vi prater mye med folk, så det er gøy å høre at de tar turen, sier butikksjef Ronny Fredriksen.

Han forteller at de tilbakemel­dingene de har fått fra kundene også har vaert gode.

– De har blant annet har gjort at vi har blitt kåret til månedens butikk i vår region tre ganger i år. Vi har jo et sortiment i butikken som dekker alt fra lillesøste­r til bestefar som vi prøver å holde så fin, ryddig og oversiktli­g som mulig. Samtidig har vi et enormt kundefokus, og er opptatt av at kunden skal ha en god opplevelse, sier butikksjef Ronny Fredriksen.

Samtidig legger han ikke skjul på at de har hatt en bratt laerekurve i løpet av de snart to og et halvt årene de har holdt til i Farsund.

– Jeg ble selv ansatt i mars 2017 da butikken her fortsatt var under bygging, og hadde opplaering i Mandal frem til vi åpnet her. Siden åpningen har det vaert hektisk, men utrolig gøy. Vi startet jo en butikk her hvor ingen av de ansatte hadde jobbet i Clas Ohlson tidligere, så for vår del ble det en bratt laerekurve. jeg føler derimot vi hadde en fin ansettelse­sprosess, og fikk en fin blanding av ansatte som jeg tror kan dekke det spekteret av kunder som vi kan forvente i en butikk som vår, sier Fredriksen.

 ?? FOTO: OLAV HOEL ?? Butikksjef Ronny Fredriksen ved Clas Ohlson i Farsund er glad for de tilbakemel­dingene de har fått.
FOTO: OLAV HOEL Butikksjef Ronny Fredriksen ved Clas Ohlson i Farsund er glad for de tilbakemel­dingene de har fått.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway