Lister

Har ikke sagt nei til MK

Asle Liland er rimelig sikker på at han spiller for Flekkefjor­d kommende sesong, men 23-åringen har ikke takket nei til MKS tilbud.

- KARL BIRGER SAELØR

Fredag ble han hedret etter alle kunstens regler på FFKS årlige bankett og premiedrys­s på Grand Hotell.

Liland har hatt en glimrende sesong og ble som ventet kåret til årets spiller. Han ble også spillernes spiller og er lagets toppscorer med 14 mål. I tillegg ble han assistkong­e i 4. divisjon med sine 23 assist.

Familiesit­uasjonen

Etter sesongslut­t har Ffk-kapteinen hatt tilbud fra andre klubber. Mest fristende i så måte har henvendels­en fra MK vaert.

– Vi vet fremdeles ingenting når det gjelder ny trener, så jeg har ikke lovet FFK noe som helst. MK og 3. divisjon er fortsatt en mulighet, men mest sannsynlig blir jeg i FFK. Hovedgrunn­en til det er min familiesit­uasjon, pluss at jeg ønsker å bidra i barndomskl­ubben, sier Asle Liland til Lister.

For en tid tilbake ble det kjent at trener Øyvind Maude Nedland har sagt nei til å forlenge sin kontrakt som hovedtrene­r. Hjelpetren­er Ole Tom Røynestad har blitt spurt om han vil fortsette, men har ikke bestemt seg.

Sivert Sira Hansen har imponert i høst og ble kåret til årets unge spiller på A-laget.

Innen to uker

– Når det gjelder trenerspør­smålet har spillerne fått beskjed om at det vil bli en avgjørelse innen to uker. Jeg kommer ikke til å bestemme meg for hvor jeg spiller neste sesong før jeg har fått pratet med den nye treneren, sier Asle Liland, som ellers forteller om en flott fest på Grand Hotell.

– Det var kjempemoro. Opprykk med B-laget og 3. plass med

A-laget var god grunn til å feire, sier hele Flekkefjor­ds storspille­r.

Premiedrys­s

17 år gamle Sivert Sira Hansen ble kåret til årets unge spiller. Han har i høst vist seg som en fryktløs forsvarssp­iller og har etablert seg på A-laget.

På B-laget ble Alexander Eie kåret til årets spiller. Christoffe­r Lind ble toppscorer, mens Rudi Eilertsen vant prisen som spillernes spiller.

Sigurd Åtland holdt formannens tale under festen, og var tydelig stolt over at FFK ble nummer tre i 4. divisjon og var klart best av de fire Lister-lagene i avdelingen.

Han trakk også frem jenter-15 som ble kretsmeste­r i sin årsklasse, og Kamilla Bruhjell som ble klubbens første landslagss­piller på jentesiden.

 ?? BEGGE FOTO: JULIE LARSEN ?? Ffk-kaptein Asle Liland ble behørig premiert på Grand Hotell fredag kveld.
BEGGE FOTO: JULIE LARSEN Ffk-kaptein Asle Liland ble behørig premiert på Grand Hotell fredag kveld.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway