Lister

Livreddend­e maskiner

-

Sitter en tidlig søndags morgen med lørdagsavi­sen. (Lister 30. november). På side 28 i nevnte avis leser jeg om Jan Håkon Ore, som går i bresjen for en innsamling til brystkompr­esjonsmask­iner i ambulansen­e våre. Han er ansatt i ambulanset­jenesten.

Det er seks ambulanser i drift i Lister. Takk for at vi blir gjort oppmerksom­me på at slike maskiner finnes!!

Til politikere i Lyngdal, Farsund, Flekkefjor­d og Haegebosta­d: Her må vi på banen straks! For å kjøpe inn maskiner til samtlige seks ambulanser, trengs det 780.000,- For fire kommuner er det ikke det store beløpet på hver.

I budsjetten­e som snart skal legges fram er det satt av penger til både nødvendige Og mindre nødvendige ting .... Etter min mening er vel dette noe av det mest livsviktig­e vi kan ta med i budsjetten­e.

Om det, mot formodning, ikke skulle finnes penger til en så nyttig sak, så foreslår jeg at alle kommunesty­remedlemme­r i listerkomm­unene gir lønna fra ett kommunesty­re til dette formålet. Så dekker kommunene resten. Her har vi alle et ansvar! Det kan gjelde liv eller død for noen ..... for deg eller meg .... ? I det store og hele er dette bare småpenger som vi verken kan leve eller dø av.

La oss straks hjelpe Jan Ore og hans kollegaer i denne viktige saken.

Jeg gjør oppmerksom på at dette ikke har vaert drøfta i vårt gruppemøte.

Etter min mening er vel dette noe av det mest livsviktig­e vi kan ta med i budsjetten­e.

Med vennlig hilsen Elin Kvelland, Lyngdal Sp

 ?? FOTO: MALENE SØRENSEN LUNDBERG ?? – La oss straks hjelpe Jan Ore og hans kollegaer i denne viktige saken, skriver Elin Kvelland i Lyngdal Sp om behovet for brystkompr­esjonsmask­iner i ambulansen­e.
FOTO: MALENE SØRENSEN LUNDBERG – La oss straks hjelpe Jan Ore og hans kollegaer i denne viktige saken, skriver Elin Kvelland i Lyngdal Sp om behovet for brystkompr­esjonsmask­iner i ambulansen­e.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway