Lister

Mistet trolig tre biler i Sola-brann

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

Kvindølen Ludvig Hunsbedt frykter at alle de tre bilene deres, som stod parkert på Sola flyplass, er ødelagt som følge av tirsdagens brann.

Ludvig Hunsbedt er for tiden er på familiefer­ie i Orlando, USA.

– Vi hadde to biler parkert der hvor brannen startet og hvor det har falt sammen, så to av bilene vet vi er ødelagte. Den tredje bilen stod i tredje etasje, så vi vet ikke hva skadeomfan­get er på den. Men vi regner med at alle tre bilene er ødelagte, sier Hunsbedt til Lister.

Det skal i følge Hunsbedt vaere snakk om tre familiebil­er. Og Hunsbedt synes naturlig nok det er kjedelig det som har skjedd.

– Man har jo gjerne noen personlige eiendeler i bilene, så det er klart det er kjedelig, men det er samtidig ikke noe å gjøre med det. Så lenge det har gått bra med menneskene, så kan man alltids få fikset biler og bygninger, sier Hunsbedt.

De kommer etter planen hjem til Norge igjen 20. januar, og ønsker ikke at dette skal ødelegge turen deres.

– Akkurat nå er vi elleve stykk på familiefer­ie hvor vi i to uker skal ha ferie og kose oss. Jeg har heller lyst til å bruke tiden sammen med familien og barnebarna enn å tenke på dette, sier Hunsbedt.

– Men hvordan skal dere komme dere hjem fra Sola?

– Vi har allerede vaert i kontakt med en som driver med taxi- og turvogn, så han kommer med en minibuss og henter oss på flyplassen når vi er tilbake, sier Hunsbedt.

 ?? FOTO: ARNFINN TVEIT ?? Ludvig Hunsbedt vil ikke la familiefer­ien bli ødelagt på tross av at bilene de reiste inn til Sola med trolig er ødelagt i brannen på flyplassen tirsdag
FOTO: ARNFINN TVEIT Ludvig Hunsbedt vil ikke la familiefer­ien bli ødelagt på tross av at bilene de reiste inn til Sola med trolig er ødelagt i brannen på flyplassen tirsdag

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway