Lister

Ny ledelse ved Hamran Snekkerver­ksted

Hjørnestei­nsbedrifte­n i Haegebosta­d, som i år har 90-årsjubileu­m, presentert­e torsdag et nytt lederteam.

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

Det nye lederteame­t består av flytansvar­lig Solfrid Vasland Stedjan, salgs- og markedssje­f Janne Ramona Werdal, fagansvarl­ig Marius Svarverud og ny daglig leder Olaug Sofie Telhaug.

– Det er mange roller som skal fungere i en bedrift, og det er viktig med de rette folkene til de ulike oppgavene, sier tidligere daglig leder, Trond Hamran i en pressemeld­ing.

Han fortsetter nå som styreleder, og skal jobbe videre med salg i selskapet.

Alle de nye i lederteame­t er rekruttert internt i selskapet.

– I Hamran har vi jobbet mye med å motivere de ansatte til å tørre å ta på seg oppgaver med mer ansvar for at de skal kunne utvikle seg og vokse i jobben. Det er et eget fagområde å kunne se helheten i en drift. Det at Olaug Sofie ikke er møbelsnekk­er gjør at hun ser ting på en annen måte enn for eksempel meg. Det er med på å utvikle bedriften, sier Hamran videre i pressemeld­ingen.

Olaug Sofie Telhaug, som tidligere har jobbet med økonomi i Hamran, skal nå jobbe som ny daglig leder i en 80 prosent stilling.

– Jeg er veldig takknemlig for den enorme tilliten Trond viser meg. Og ikke minst for den dyktige ledergrupp­a jeg har rundt meg. Det gjorde at jeg turte å ta utfordring­en, sier Telhaug.

Målet hennes i lederarbei­det er å skape trygghet i bedriften.

– En god ramme av trygghet gjør at folk trives og kan utvikle seg. Min jobb er å bruke de gode folkene rundt meg på best mulig måte. Jeg er veldig stolt av og glad i arbeidspla­ssen min, og gleder meg til å vaere med på å utvikle den videre, sier Telhaug i pressemeld­ingen

 ?? FOTO: CHRISTIANE SKAGE ?? Olaug Sofie Telhaug er ansatt som ny daglig leder ved Hamran Snekkerver­ksted.
FOTO: CHRISTIANE SKAGE Olaug Sofie Telhaug er ansatt som ny daglig leder ved Hamran Snekkerver­ksted.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway