Lister

DETTE ER TILTALEPUN­KTENE 22-ÅRINGEN MÅ SVARE FOR I RETTEN

-

I) Straffelov­en § 281 - ●

for uaktsomt å ha forvold en annens død

Søndag 2. juni 2019 cirka

● klokken 03.30 på Urestadvei­en i Haegebosta­d skal han ha ført sin personbil og kjørt på Daisy May Tran (28) og påført henne så store skader at hun døde på stedet.

II) Straffelov­en § 280 -

● for uaktsomt ha voldt betydelig skade på en annens kropp eller helse

Til tid og på sted som beskrevet

● under post I skal han ha forholdt seg som der nevnt og kjørte også på Daisy May Trans venninne, en kvinne i 20-årene. Kvinnen pådro seg alvorlige skader.

III) Straffelov­en § 288 - for

● å ha unnlatt å gi hjelp til noen i hjelpeløs tilstand som vedkommend­e hadde en plikt til å dra omsorg for.

Umiddelbar­t etter forholdene ● beskrevet i post I og post II skal han ha forlatt de to kvinnene uten å tilkalle eller yte hjelp.

IV) Vegtrafikk­loven § 31

● første ledd, jf. § 22 første ledd - for å ha ført en motorvogn når han var påvirket av alkohol (ikke edru) eller andre berusende eller bedøvende midler.

Natt til 2. juni 2019 skal han

● ha ført den aktuelle bilen nevnt i tiltalepun­kt I til tross for at han skal ha vaert påvirket av alkohol.

V) Vegtrafikk­loven § 31

● første ledd, jf. § 10 første ledd - for som fører av kjøretøy å ha unnlatt å stanse for kontroll når politiet eller kontrollpe­rsonell fra vegkontore­t har krevet det, eller ikke å ha vist frem dokumenter det er påbudt å ha med seg under kjøringen, eller ikke straks å ha etterkomme­t påbud gitt med hjemmel i vegtrafikk­loven.

Onsdag 9. oktober 2019 klokken ● 06.15 skal han ha kjørt en varebil, og unnlatt å stanse straks for politiet, til tross for at det var gitt tegn om at han skulle stanse.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway