Lister

«Det gikk jo greit med korona-halloween»

Disse barna gikk en koronavenn­lig knask eller kneprunde i nabolaget.

- CECILIE NILSEN cecilie.nilsen@lister24.no

Jeg hørte på Supernytt at vi ikke kunne gå knask eller knep til fremmede. Da ble jeg litt lei meg, fordi vi derfor ikke kan gå fra hus til hus som vanlig, sier Andreas (7), som har vaert veldig spent på hvordan årets Halloween skulle bli.

I Kjørestad i Farsund har foreldrene avtalt knask eller knep-besøk seg imellom i Facebook-gruppen til Kjørestad vel. I gruppen har de som ønsker besøk av barn på døra, meldt fra om det.

Pølseklype

Thea og Thomas Berntsen og søskenbarn­et Andreas Birkrem hadde kledd seg ut som heks, spiderman og ninja.

I lett duskregn gikk de sammen forbi lysende, oransje gresskarly­kter mot døra til familien Githmark Tønnessen i nabolaget.

I døra stod Mathea og Ella Githmark Tønnessen klare med pølseklypa og innpakket godteri. Alt ferdig spritet.

– Det går jo greit med korona-halloween! smilte barna.

Mathea og Ella var begge kledd ut som Elsa i Frost, og var også skjønt enige om at det gikk fint med koronahall­oween.

Holdt rådene

FHIS knask eller knep-råd innebar også å vente med å spise godteriet til runden var ferdig og man har fått vasket hendene. Samt at man ikke burde dele godteriet. Barna syntes det var litt vanskelige råd å holde, men det gikk bra.

– Jeg har tenkt veldig lenge på hva jeg skal ha på meg. Men det stod mellom to ting. Da jeg innså at jeg ikke fant drakta til den andre, ble det en ninja, forteller Andreas ivrig, og viser også frem godteri-hoven - med en god lengde for å kunne holde riktig avstand.

– Det er gøy å gå Halloween, samstemte barna.

Jeg hørte på Supernytt at vi ikke kunne gå knask eller knep til fremmede. Da ble jeg litt lei meg, fordi vi derfor ikke kan gå fra hus til hus som vanlig.

Andreas Birkrem

 ?? FOTO: CECILIE NILSEN ?? Ella og Mathea Githmark Tønnessen leverte ut knask med pølseklype til Thea Berntsen og Andreas Birkrem.
FOTO: CECILIE NILSEN Ella og Mathea Githmark Tønnessen leverte ut knask med pølseklype til Thea Berntsen og Andreas Birkrem.
 ??  ?? Thomas Berntsen, Thea Berntsen og Andreas Birkrem fikk knask på døra hos familien Githmark Tønnessen.
Thomas Berntsen, Thea Berntsen og Andreas Birkrem fikk knask på døra hos familien Githmark Tønnessen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway