Lister

– Håpet Biden skulle vinne med større margin

– Det ser ut som det går veien for Joe Biden, men jeg hadde håpet at han skulle vinne med større margin, sier Asbjørn Frigstad, som har bodd 14 år i USA.

- BJØRN HOEL bjorn@lister24.no

Da Lister24 intervjuet ham var ikke presidentv­alget helt avgjort. Men senere ble hans favoritt Joe Biden utropt til ny amerikansk president. Frigstad påpeker at Joe Biden (77) får mye å rydde opp i.

– Heldigvis har han en kjempegod visepresid­ent i Kamala Harris (56). Hun liker jeg. Men de får mye å rydde opp i, hvis de blir valgt, sier han videre.

Frigstad legger til at selv om Donald Trump (74) lyver mye, så har gjort mye bra, og blant annet skaffet mange nye jobber, men som ikke alltid kommer like godt frem i norske medier.

Donald Trump-entusiast Henry Østhassel er overbevist om at valgresult­atet til slutt ender i Høyesteret­t, og at Trump til slutt vinner.

– Jeg er helt sikker på at dette ender i Høyesteret­t. Jeg har for

Svoren Trumf-fan Henry Østhassel er sikker på at valget til slutt ender i Høyesteret­t.

eksempel hørt at det plutselig kom for dagen 14.000 stemmer til Biden i Detroit, som var fra døde personer. I Michigan dukket det på uforklarli­g vis opp 130.000 Biden-stemmer en morgen. Dette er bare noe av det. Grov valgfusk, som jeg er helt sikker på vil bli avslørt, sier Østhassel.

Ved forrige valg satset Østhassel mange penger på Trump-seier, og vant en god slump penger.

– Du satset 150.000 kroner på at Trump skulle vinne igjen i år, og at du skulle kjøpe deg ny Mustang? Har du fortsatt tro på seier?

– Ja, det har jeg. For dette er ikke avgjort. Men det veddemålet var bare noe jeg gjorde for moro skyld, så det er ikke liv om å gjøre akkurat det, sier han.

– Trump har også sagt at det har vaert jukset med stemmer. Han er ikke bare en dårlig taper, da?

– Nei, det er han ikke. Det er så mye korrupsjon blant hans motstander­e at du aner ikke, og et dypt hat mot Trump, sier Østhassel.

 ?? FOTO: TOM ARILD STØLE ?? Asbjørn Frigstad definerer seg som demokrat og er fornøyd med at det går mot Biden-seier.
FOTO: TOM ARILD STØLE Asbjørn Frigstad definerer seg som demokrat og er fornøyd med at det går mot Biden-seier.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway