Lister

Foss til topps på Høyre-lista

- TOM ARILD STØLE tom.arild@lister24.no

Ingunn Foss (60) fra Lyngdal fikk Agder Høyres tillit, og blir partiets listetopp foran neste års stortingsv­alg.

Det var et enstemmig nominasjon­smøte som lørdag ettermidda­g ville ha 60-åringen fra Lyngdal på toppen av partiets stortingsl­iste.

– Tusen takk for tilliten fra et enstemmig nominasjon­smøte.

Det setter jeg utrolig pris på. Jeg er så glad for at vi har valgt laget, og for et lag! Jeg kjenner bare på gleden av å skulle drive valgkamp med dette laget. Nå har vi en historisk sjanse til å løfte Agder og vinne valget. Med de kandidaten­e vi har på lista tror jeg at dette skal bli et superlag. Inne i hodet mitt har jeg allerede døpt det til vinnerlage­t 2021, sa en oppglødd Ingunn Foss til nominasjon­smøtet.

Agder Høyre avholdt sine nominasjon­smøter lørdag ettermidda­g. Det ble først holdt et møte for Aust-agder valgdistri­kt og så et for Vest-agder valgdistri­kt.

Ikke uventet ble Ingunn Foss valgt til partiets listetopp i VestAgder. Lyngdølen, som nå er inne i sin andre stortingsp­eriode, var innstilt på førsteplas­s av en enstemmig nominasjon­skomité. Kjetil Aga (39) fra Farsund står på femteplass.

– Valgkampen starter nå, og jeg skal gjøre alt jeg kan for at laget skal fungere best mulig. Vi har det beste kortet, med den desidert mest populaere statsminis­terkandida­ten, som har styrt landet gjennom den ene krisen etter den andre, og som har stått fjellstøtt, fortsatt Foss fra talerstole­n, ikledd en t-skjorte med bilde av Erna Solberg.

 ?? FOTO: TOR MARIUS MARKUSSEN, AGDER HØYRE ?? Ingunn Foss (60) fra Lyngdal ble lørdag av et enstemmig nominasjon­smøte valgt som listetopp for Høyre i Vest-agder valgdistri­kt.
FOTO: TOR MARIUS MARKUSSEN, AGDER HØYRE Ingunn Foss (60) fra Lyngdal ble lørdag av et enstemmig nominasjon­smøte valgt som listetopp for Høyre i Vest-agder valgdistri­kt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway