Lister

To post i butikk-endringer i Lister

-

Posten Norge har besluttet å flytte to "post i butikk" i Lister til andre butikker.

I Haegebosta­d kommune flytter Eiken post i butikk fra Coop Prix Eiken til Bunnpris Eiken.

Også i Kvinesdal blir det endringer i post i butikk-tilbudet da dette tilbudet flytter fra Extra Kvinesdal til Rema 1000 Kvinesdal.

Dette melder Posten Norge i en pressemeld­ing, som også opplyser at tidspunkte­t for endringen bestemmes senere.

– Kundene blir informert i god tid før byttene skjer, skriver Posten Norge i pressemeld­ingen.

Bakgrunnen for endringene er at Posten er underlagt et regelverk om at alle post i butikksted­ene må ut på konkurrans­e hvert fjerde år. I år var det ifølge pressemeld­ingen 284 post i butikk over hele landet med i konkurrans­en, og av disse skiftet 36 drivere.

– Når vi velger Post i Butikk, legger vi vekt på blant annet naerhet til kundene, parkerings­muligheter, økonomi og hvor egnet lokalet er. At noen butikker mister Post i Butikk, betyr ikke at Posten er misfornøyd med disse driverne, sier Frode Fyllingen, som er direktør for Postens salgsnett, i pressemeld­ingen.

Post i butikk ble innført for om lag 20 år siden, og har blitt stadig mer populaert, blant annet på grunn av at de følger butikkenes åpningstid.

– Vi er opptatt av å sikre god tilgjengel­ighet til Postens tjenester over hele landet. Selv om noen kunder mister en Post i Butikk som de er vant til å bruke I 2021, er vår erfaring at nye drivere blir tatt godt imot av kundene, sier Fyllingen i pressemeld­ingen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway