Lister

For 50 år siden

-

CARL J. LEHNE ble gjenvalgt som formann i Lyngdal Høyre på årsmøtet på Tingtun. Nytt styre besto ellers av Sigvald Danielsen, Ragnar Strømme, Oddmund Foss og Egil Mjølhus, med Kristian Hovden og Abraham Abrahamsen som varamenn.

LARS BORE fra Farsund slapp uskadet fra en dramatisk utforkjørs­el ved Utsikten i Kvinesdal. Boe mistet styringen på en lastebil i en skarp sving, slik at bilen kjørte utfor fjellet og falt 60-70 meter ned på et platå i heia. Bilen ble temmelig smadret, mens Bore kun fikk noen små kutt og kunne klare seg ved egen hjelp etter ulykken.

POLITIET hadde fått innbrakt diverse hittegods fra rutebilsen­tralen i Farsund. Det var votter, strikkejak­ker, tegnebøker og alle mulige og umulige gjenstande­r. Men det som var i klart flertall var paraplyer, rundt 40 i tallet, og av disse var 35 dameparapl­yer. Mange var i god stand, og kunne hentes hos politiet. UTGRAVINGE­N av tomten til den nye barneskole­n i Farsund var i full gang. Skolen skulle etter planen stå ferdig omkring årsskiftet 1971/72. Den nye barneskole­n skulle avløse den gamle barneskole­n, som i fremtiden skulle bli ungdomssko­le.

DE TO FØRSTE prosessarb­eiderkurse­ne som Lista yrkesskole hadde holdt i naert samarbeid med Elkem var avsluttet etter mange lange kveldstime­r for de vel 40 deltagerne. Kurset var på 70 timer fordelt over syv uker. Rektor Langeland og personalsj­ef Evensen fra Elkem delte ut diplom til kursdeltag­erne.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway