Lister

Har skrevet under ny kontrakt med Brann

- LARS ERIK LARSEN lars.erik@lister24.no

Mathias Rasmussen fra Lyngdal har kontrakt med Brann ut 2024-sesongen.

Midtbanesp­illeren har dermed forlenget sin kontrakt med laget fra Bergen med ett år.

– Det er deilig å ha det i orden, og jeg er veldig glad for å vaere i Brann. Derfor har jeg forlenget med ytterliger­e ett år, sier 24-åringen til brann.no.

– Vi er utrolig godt fornøyd med å ha fått til å forlenge med Mathias, og han har hatt en sterk sesong som taler for seg selv. Han er viktig for laget, og vi er glad for å fortsette samarbeide­t, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen, til samme nettside om kontraktsi­gneringen.

Lyngdølen har storspilt denne sesongen etter fjorårets nedrykk. Med 15 mål og ti målgivende pasninger er han den spilleren i Obos-ligaen med flest målpoeng. Han har dermed vaert en sterk bidragsyte­r til at Brann skal spille eliteserie­fotball neste år igjen.

– Det gleder jeg meg veldig til. Vi er en sammensvei­set og god gjeng som har det fint sammen, så det blir spennende å se hvordan vi gjør det neste sesong, sier Rasmussen.

24-åringen har tidligere vaert åpen på at han ønsker seg utenlands igjen på et tidspunkt. Til Bergens Tidende fortelle han hvorfor han likevel skriver under på ny kontrakt med Brann.

– Jeg velger å bli av flere grunner. Nummer én: Jeg elsker å spille her. Nummer to: Det har ikke vaert noen tilbud som har vaert så interessan­te, sier Rasmussen.

Midtbanesp­illeren skal også ha fått en lovnad om at Brann ikke vil sette seg på bakbeina om det kommer et tilbud fra utlandet i fremtiden.

 ?? FOTO: TOR ERIK SCHRØDER / NTB ?? Mathias Rasmussen trives i Brann. Nå har han signert ny kontrakt.
FOTO: TOR ERIK SCHRØDER / NTB Mathias Rasmussen trives i Brann. Nå har han signert ny kontrakt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway