Lister

Sikret solid seier på hjemmebane

– I dag var energinivå­et og stemningen på topp. Både før, under og etter kamp, sa trener Arild Andreassen etter kveldens seier.

- CECILIE NILSEN cecilie.nilsen@lister24.no

– I dag gjør vi mye rett og mye av det vi har snakket om, sitter. Vi har bra trøkk og jobber bra, oppsummert­e Lyngdal-trener Arild Andreassen.

Lyngdal vant solid over MHI/ Holum i Lyngdalsha­llen torsdag kveld. Til pause sto det 22–12. Stillingen endte 36–23 til hjemmelage­t.

– Strammet oss opp

– Selv om det var mye bra spill, fikk vi ikke satt målene og brant en del sjanser. At vi ikke kom ordentlig i gang, gjorde at saerlig forsvaret tok med seg tankene utover i kampen. Dette preget spillet litt. Da fikk vi gått litt i kjelleren, men satt strek og byttet tankegang. Etter å strammet oss opp, fullfører vi kampen meget bra, sa treneren.

– Vi hadde en veldig bra kamp fra start til mål. Det var trøkk fra alle kanter.

– Mål fra samtlige utespiller­e

Lyngdal tok raskt ledelsen, noe som gjorde at de holdt en god ro

❞ Vi hadde en veldig bra kamp fra start til mål. Arild Andreassen

gjennom kampen.

– Hele gjengen viser at de kan når de vil. Bare de slår på energien, så funker det. Det var ikke noen som ikke satte inn alle sjansene. Når man ser på målene, er det flere mål på hele gjengen. Det er mål fra samtlige utespiller­e, så det er veldig bra, sa Andreassen.

– En gøy kveld!

Hjemmelage­t fikk ikke inn like mange mål i andre omgang, som i første.

– Men spillet lå der. Til tider fikk vi ikke helt tak i forsvaret. Og kontringsm­ålene satt i første omgang, men ikke like bra i andre. Men som sagt; etter å strammet oss opp, fullførte vi godt. Både keepere og spillere spilte veldig bra. Så det er jeg kjempeforn­øyd med; at alle er på og går når det er deres tur, sa treneren, og slo fast:

– Det var en gøy kveld!

Etter spilte tre kamper ligger Lyngdals damelag på fjerdeplas­s på tabellen, etter to seiere og et tap.

4. divisjon håndball, damer

● Lyngdalsha­llen, torsdag Lyngdal (mål i parentes): Karianne Lervik Kvåvik, Solveig Årnes (1), Hanna Lusi Walla (3), Nora Hansen Odberg (6), Marthine Vesterhus (2), Sarah Farbrot Sakariasse­n (4), Maylinn Sivertsen, Ane Tesaker Belland (5), Ingrid Årnes (3), Liv Cecilie Omland (2), Benedicte Larsen-solhaug (1), Emilie Berhus Johansen (5)

 ?? FOTO: CECILIE NILSEN ?? Lyngdals håndballda­mer vant torsdagens hjemmekamp mot Lund 36–23. Bildet er fra en tidligere kamp.
FOTO: CECILIE NILSEN Lyngdals håndballda­mer vant torsdagens hjemmekamp mot Lund 36–23. Bildet er fra en tidligere kamp.
 ?? ?? - Hele gjengen viser at de kan når de vil, uttaler trener Arild Andreassen etter torsdagens kamp. Bildet er fra en tidligere kamp.
- Hele gjengen viser at de kan når de vil, uttaler trener Arild Andreassen etter torsdagens kamp. Bildet er fra en tidligere kamp.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway