Lister

Tapte avgjørende kamp

Lyngdal-damene tapte kampen mot Gimletroll 2 i den avgjørende duellen for å vinne divisjonen og kretsmeste­rskapet.

- ODA HAALAND-JENSEN oda.haaland-jensen@lister24.no

Denne onsdagen spilte damelaget til Lyngdal sesongens siste kamp mot topplaget Gimletroll 2. Lyngdølene startet sterkt og scoret det første målet i kampen etter kun noen få minutter. De spilte en god 1. omgang, men lå under 3-1 til pause. Etter en tøff kamp tapte Lyngdal-damene 6-1.

– Surt

– Etter kun ett tidligere tap denne høsten, var det surt å tape enda en kamp. På den positive siden så beholder 2. plassen, og avslutter med åtte seire. Kampen mot Gimletroll var vi utrolig spente på, men da jeg så laguttaket visste jeg at det ville bli en relativt tøff kamp, sier trener Ronny Fredriksen.

Gimletroll 2 stilte opp med flere av spillerne deres som spiller i 2. divisjon. Lyngdølene holdt følge med Kristiansa­nd-laget til pause både på fart og sjanser, men etter pause tok Gimletroll 2 overtaket. Hjemmelage­t holdt ikke følge med motstander­ne mot slutten av kampen. Dermed tok motstander­en en overlegen seier.

Positiv utvikling

– Det er alltid surt å tape, men vi har jo også fått til positive ting i løpet av kampen. Vi starter bra og står godt i kampen, men blir likevel nervøse når det kommer til motstander­ne. Dette var en viktig kamp hvor forventnin­gene var store og mange av spillerne var spente og nervøse, sier han og legger til:

– Det er jo positivt å ende opp

❞ Etter kun ett tidligere tap denne høsten, var det surt å tape enda en kamp. Ronny Fredriksen

på 2. plass på tabellen, selv om 1. plassen var målet vårt. Men hvis det er noe jeg er fornøyd med, så er det utviklinge­n til jentene gjennom denne sesongen. Jeg er utrolig stolt over hva de har fått til, og ikke minst resultaten­e våre. Vi har jobbet mye strategisk og fysisk for å kunne vinne, men i dag lot det seg dessverre ikke gjøre. Vi burde stått mye mer kompakt både på grunn av motstand og strukturfe­il, kommentere­r Ronny Fredriksen.