Lister

For 25 år siden

-

OLE GUNNAR MOSVOLD skjøt hjorten på 100 kilo midt i hjertet i Kvås. Dette var første gang Løland elg- og hjertelag skjøt en hjort. Mosvold var på jakt sammen med Erling og Eivind Ariansen. Elgene hadde de skutt, men manglet hjorten. – Vi var veldig heldig, og hjorten hadde et flott gevir. Hodet skal stoppes ut, så Mosvold kan få et konkret minne på veggen, sa Per Grimsby, som ikke var med på jakten, men hjalp til med å ro hjorten over et vann.

STEVEN SIMONSEN var ansatt som BFS sin aller første fotballtre­ner. Det nye laget i Farsund skulle spille i 5. divisjon etter at Kvinesdal trakk seg og kretsen hadde gitt plassen til BFS. – Vi er nødt til å øke treningsdo­sene. Det blir tre treninger i uken etter jul, og selvsagt er jeg veldig glad for at vi kan starte i 5. divisjon. Opprykk til 4. divisjon må vaere et naturlig mål neste år, sa Steven Simonsen.

FARSUND OG Lyngdal hadde fått sine første blomsterde­koratører med fagbrev. Av 13 blomsterde­koratører i Vest-agder som fikk bevis for sine praktiske og teoretiske kunnskaper var Grønhaug Blomster, Landes Blomsterfo­rretning og Selands Blomster represente­rt med i alt seks medarbeide­re; nemlig Anne-brit Skøien, Liv Sunde, Wenche Tønnessen og Sissel Nilsen hos Grønhaug, Bjørg Lande hos Lande og Eldbjørg Leksbø hos Seland.

ROSFJORDGR­UPPEN skulle levere 350 kvadratmet­er eikeparket­t til et av Vip-rommene på den nye storflypla­ssen på Gardermoen. Kontrakten var verd 200.000 kroner. Braathens SAFE og SAS skulle bygge egne Vipområder på Norges nye hovedflypl­ass. Edvin Rosfjord, daglig leder i Rosfjordgr­uppen, håpet de to flyselskap­ene også ville velge gulvet fra Lyngdalsko­nsernet.

ROGER SAEVIK takket for seg etter fem år som formann i Farsund Skytterlag. 28-åringen overlot nøkler og protokolle­r til Jarl Stølen, mannen som Saevik overtok formannsjo­bben etter i 1992. – Det har vaert fem hektiske, men svaert interessan­te og laererike år. Nå gleder jeg meg til å konsentrer­e kreftene om å konkurrere igjen, sa Roger Saevik.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway