Lister

– Han har vaert kjempegod hele sesongen

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

FLIKS A-lag markerte lørdag kveld at sesongen var over med en sosial sammenkoms­t. Her ble blant annet Thomas Skeibrok kåret til årets spiller.

– Han har vaert kjempegod gjennom hele sesongen. Det var spillerne som stemte frem vinneren av denne prisen, og han fikk nesten alle stemmene. Han har også scoret masse mål, så det er veldig fortjent at han ble kåret til årets spiller, sier spillende assistentt­rener Kim Andre Lauritsen.

I tillegg valgte Lauritsen og trener Kim Andre Jørpeland ut hvem som skulle få innsatspok­alen. Her falt valget på Pablo Reyna Monge.

– Han har vaert stabil i hele år, jobbet bra, vaert på mange treninger og spilt mange kamper. Det er mange som har vaert på mange treninger i år, men Kim og jeg er enige om at det er han som har vaert den beste på innsats i år, sier Lauritsen.

– Hvordan vil du ellers oppsummere årets sesong?

– Sesongen vår har vaert veldig todelt med en elendig vår og en god høst. Vi viser at vi er et solid lag når vi går inn for det, men det er synd at våren ble som den ble. Vi skulle nok tatt tak før sesongen, men nå fikk vi gjort det i sommer slik at vi i hvert fall fikk en god avslutning på sesongen, sier Lauritsen.

Han forteller at de nå har hatt et par uker fri siden sesongslut­t for å koble av, men at de fremover satser på å få til en fellestren­ing i uken fram mot jul for å holde seg i gang.

– Vi må også begynne å tenke litt på hvilke spillere som er med videre. Vi har ikke fått gjort så mye til nå siden sesongen akkurat er ferdig og vi har hatt behov for å få ting litt på avstand. Men forhåpentl­igvis er mye klart tidlig på nyåret, for vi må ha en god oppkjøring om vi skal henge med fra starten av, og ikke bruke tre-fire måneder av sesongen på å finne formen, sier Lauritsen.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Thomas Skeibrok ble kåret til årets spiller i FLIK.
FOTO: PRIVAT Thomas Skeibrok ble kåret til årets spiller i FLIK.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway