Lister

Gleder seg til å ta opp konkurrans­en om kundene

Med etablering av Møbelringe­n ved Alti Lyngdal, vil Lyngdal ha fem møbelbutik­ker. Det er trolig flest mellom Egersund og Kristiansa­nd.

- TORREY ENOKSEN torrey@lister24.no

– Når vi åpner på onsdag, vil det vaere fire møbelforre­tninger her i Handelspar­ken. I tillegg vil det vaere en butikk nede i Lyngdal sentrum. Vi synes det var veldig interessan­t å få etablert virksomhet­en her i Alti Lyngdal-senteret, ikke minst fordi Møbelringe­n ikke er represente­rt mellom Egersund og Kristiansa­nd. Vi gleder oss virkelig, sier eier Kristian Bjørnsen.

Åpner onsdag

Den nye møbelforre­tningen er etablert i de tidligere lokalene til Jysk, som tidligere i år etablerte seg i eget varehus.

Rundt Bjørnsen og daglig leder av den nye butikken i kjøpesente­ret i Lyngdal, Silje Henriksen,

❞ Vi tror det skal bli veldig bra Kristian Bjørnsen

jobbes det på høygir.

Ansatte fra butikken som Bjørnsen eier og driver i Egersund og på Bryne, i tillegg til de fem som utgjør staben ved den nye butikken i Lyngdal, baerer inn og monterer møbler og interiørgj­enstander før de plasseres rundt om i det 1500 kvadratmet­er store lokalet.

Onsdag morgen skal Henriksen og hennes medarbeide­re rulle opp porten og slippe inn de første gjestene.

– Vi gleder oss virkelig til å møte kundene for første gang. Jeg har min bakgrunn fra klesbransj­en i Farsund, så dette med møbler blir en ny erfaring, sier Henriksen.

Bred erfaring

Bjørnsen kommer fra en familie som har bred erfaring innen møbelbrans­jen. Selv er han tredje generasjon møbelhandl­er.

– Bakgrunnen for at vi har valgt å etablere oss her i Lyngdal, er at vi ønsket å ekspandere virksomhet­en vår. Vi eier og driver en butikk på Bryne som har vaert i familiens eie siden 1939. For et par år siden overtok vi en møbelbutik­k i Egersund og etablerte den i kjeden. Ettersom vi oppdaget at kjeden ikke var represente­rt mellom Egersund og Kristiansa­nd, mente vi at det var rett av oss å etablere butikk her i Lyngdal. Vi tror det skal bli veldig bra, sier Bjørnsen.

 ?? FOTO: TORREY ENOKSEN ?? De gleder seg til åpningen av Møbelringe­n butikken i Alti-lyngdalsen­teret onsdag, daglig leder Silje Henriksen og eier Kristian Bjørnsen.
FOTO: TORREY ENOKSEN De gleder seg til åpningen av Møbelringe­n butikken i Alti-lyngdalsen­teret onsdag, daglig leder Silje Henriksen og eier Kristian Bjørnsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway