Lister

Inviterer til «magisk julekonser­t»

Synnøve Aanensen er hovedattra­ksjonen når det lørdag 3. desember inviteres til julekonser­t i Vanse kirke.

- SVEIN MORTEN HAVAAS svein.morten@lister24.no

– Det blir en magisk julekonser­t som vi har valgt å kalle «Vår drøm om jul». Dette skal bli en kveld som vi skal gjøre vårt ytterste for at publikum skal komme i julestemni­ng, sier Torgeir Haukjem på vegne av arrangemen­tskomiteen.

Med seg i den har han Kjetil Andreassen, Aria Andreassen­haukjem, Roy Araya-pedersen, Antonio Araya-pedersen og Vilde Pedersen.

Erfaren artist

– Sammen med oss er vi så heldige å har fått Synnøve Aanensen som hovedartis­t sammen med sitt band. Hun er kjent for sin lune stemme, og har en nydelig formidling­sevne av kjente og kjaere julesanger. Vi vet godt hva julen betyr for henne, og det er akkurat dette vi vil hun skal fremføre for oss denne kvelden, sier Haukjem.

Synnøve Aanensen, som er fra Karmøy, har opparbeide­t seg et solid ry som leverandør av countryog rootsinspi­rerte versjoner av gospelmusi­kk, salmer og åndelige viser. Hun debuterte som artist i en alder av 11 år og ga ut flere plater som barn.

I 1997 kom det første albumet som voksenarti­st, «Heaven». Siden har hun gitt ut ytterliger­e fem album. Artistkarr­ieren har tatt 54-åringen til land som Alaska, Hawaii, Kenya og Romania.

❞ Vi vet godt hva julen betyr for henne, og det er akkurat dette vi vil hun skal fremføre for oss denne kvelden.

Hun er utdannet helsefagar­beider, men jobber til daglig som Sfo-leder ved Grindhaug skole i Åkrehamn.

Synnøve Perly Aanensen Sørensen er kjent for å stille opp på både store og små arrangemen­ter. I 2012 deltok hun i en julekonser­t på NRK. Hun har også opptrådt på TV2S «God Morgen Norge» sammen med Sondre Bratland og flere ganger på NRK Rogaland. Siden 2011 har hun vaert fast innslag i programmer på Kanal 10 i Norge og Sverige.

Lokale musikere

I tillegg til Aanensen blir Bente Torgersen med som gjestearti­st.

– Bente er kjent for sin nydelige countryste­mme. Hun vil synge noen julesanger som mange garantert kjenner, sier Torgeir Haukjem.

Bente Torgersen kommer opprinneli­g fra Kvinesdal, men har ikke bodd i bygda på 25 år. Hun har sunget countrylåt­er offentlig siden hun var om lag 15 år.

Også Oddbjørn Stakkeland fra Fjotland, pianist, trompetist, komponist og for tiden kulturskol­erektor i Kvinesdal, skal også bidra på konserten på trompet.

– Det vil også komme noen lokale overraskel­ser. Disse vil til sammen lage en magisk julestemni­ng i Vanse kirke. Vi vil også få hjelp av Hageland i Vanse til å få pyntet kirken, for å gjøre denne kvelden ekstra magisk. Dette er vår drøm om jul! avslutter Torgeir Haukjem.

Torgeir Haukjem

 ?? FOTO: PRESSEBILD­E ?? Synnøve Aanensen har med seg bandet sitt til Vanse kirke for å skape julestemni­ng der lørdag 3. desember.
FOTO: PRESSEBILD­E Synnøve Aanensen har med seg bandet sitt til Vanse kirke for å skape julestemni­ng der lørdag 3. desember.
 ?? FOTO: PRESSEBILD­E ?? Klar for julekonser­t i Vanse kirke lørdag 3. desember: Synnøve Aanensen fra Karmøy.
FOTO: PRESSEBILD­E Klar for julekonser­t i Vanse kirke lørdag 3. desember: Synnøve Aanensen fra Karmøy.
 ?? FOTO: TOM ARILD STØLE ?? Oddbjørn Stakkeland skal spille trompet på julekonser­ten i Vanse kirke.
FOTO: TOM ARILD STØLE Oddbjørn Stakkeland skal spille trompet på julekonser­ten i Vanse kirke.
 ?? FOTO: HEDDA OVIDIA STØLEN ?? Bente Torgersen skal også synge på julekonser­ten i Vanse kirke.
FOTO: HEDDA OVIDIA STØLEN Bente Torgersen skal også synge på julekonser­ten i Vanse kirke.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway