Lister

For 25 år siden

-

KJØRESTAD KOLONIAL skulle stenge dørene fra nyttår etter at 227 av 250 aksjonaere­r stemte for nedleggels­e på generalfor­samlingen. – Dette er veldig trist, men styret ser ingen annen utvei. På grunn av omsetnings­svikt vil det ikke vaere riktig å fortsette. Det er ikke med lett hjerte vi gjør dette. Jeg tenker da saerlig på de trofaste kundene som har brukt naerbutikk­en i mange år, sa daglig leder Haldis Stølen.

IRENE BREKNE scoret syv mål da BSF vant 2014 over KIF i Listahalle­n. Til tross for solid seier var trener Arne Tangvald ikke fornøyd. Feilpasnin­gene florerte. Det ble for mye Hawaii-håndball. Øvrige målscorere for BFS: Fern Sunde Sletten fire, Kate Tønnessen tre, Tina Vik to, Irene Østtorp to og Janet S. Lervik to.

LENSMANNSB­ETJENT Kenneth Frestad gjennomfør­te trafikkont­roll ved barneskole­ne i Vanse og Farsund. Hun roste ungene som var flinke til å bruke refleks og hjelm, men han ba foreldrene skjerpe seg når de bringer og henter barna sine. - De skaper ofte farlige situasjone­r med sin parkering, sa Frestad.

THERESE UNOSEN og Thomas og Malene Hansen fant fire sprøyter, som trolig var brukt av narkomane, under lek langs skoleveien i Litlandsfe­ltet i Lyngdal. Kommuneleg­e Tom Eikeland kunne fortelle at det var smittefare hvis man stikker seg på brukerutst­yr. Politiet bekreftet at det ble brukt sprøyter blant narkomane i Lyngdal, men hadde ikke ressurser til å etterforsk­e funnet.

59.640 KRONER samlet ungdommene i Farsund og Lyngdal inn til Operasjon Dagsverk. Pressetals­mennene Joachim Breidentha­l og Jørgen Landsverk viste stolt frem beløpet, som var ny Od-rekord for Farsund og Lyngdal. Pengene gikk til utdanning for indianerst­ammer ved Amazonas i Sør-amerika.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway