Lister

– Har begynt å komme dit vi skal vaere

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

Martin Vogtmann Parsager var strålende fornøyd med Flik-herrene i 36–19-seieren hjemme mot Tvedestran­d søndag kveld.

– Det føles helt fantastisk nydelig. Jeg føler hele laget har begynt å komme dit vi skal vaere. Nå hadde vi et ekstremt god kamp sist helg mot Otra, og vi går inn og spiller på akkurat samme måte en gang til i dag.

Over hele linjen har vi et fantastisk forsvar. Det at de klarer å holde dem nede på seks mål i 1. omgang viser hvor mye trening hjelper, og det er nydelig å se at det endelig begynner å vise seg i kamp også. Det er all aere til laget som gjør en fantastisk innsats, sier Parsager, som fungerer som talsperson for Flikherren­e, som for tiden er uten trener.

Søndagens seier var lagets andre seier på rad i serien etter at de slo Otra 41–33 på bortebane 26. november. Mot Tvedestran­d tok Flik-herrene kommandoen fra start, og kunne scoret enda mer om de hadde vaert mer effektive foran mål.

– Jeg føler vi bommer veldig mye. Vi kommer hele veien gjennom og får mange store muligheter hvor vi skyter keeperen deres god. Det var også en god keeper, men jeg mener bestemt at vi skulle vaert over 40 mål i dag. Men det blir av og til litt for kjappe avslutning­er, og vi blir litt for stresset i enkelte situasjone­r. Hodet koker litt når vi leder med mer enn sju mål, så det er noe vi må jobbe med. Ellers gjør vi en fantastisk kamp, og all aere til de to keeperne våre som står fantastisk. Det var rått og gøy, sier Parsager.

Listahalle­n

4. divisjon, menn.

FLIK (mål i parentes):

Torstein Skjerve, Tommi Køhn (1), Joachim Andreassen (11), Kasper Fossland, Martin Vogtmann Parsager (7), Ruben Gundersen (3), Christian Genthner (1), Fredrik Aksland (7), Adrian Fossland, Sondre Risnes (3) og Ørjan Haugskott (3).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway