Lister

Vil ha flere med på konsert

Dirigent Bryan Breidentha­l ønsker å gi flere anledning til å synge sangene fra «Res Miranda».

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

Etter snart tre år etter at de sist kunne invitere til «Res miranda—en norsk julevandri­ng», håper de at de i år kan fremføre denne spesielle julekonser­ten igjen i Vestbygda kapell lille julaften. Nå vil de gjerne gi flere anledning til å laere å synge sangene fra «Res Miranda».

Minikurs

– Derfor inviterer vi barn og ungdom til «Res miranda—for ALLE!», et julesang-prosjekt over tre onsdager i desember. Mer informasjo­n og lenke til påmelding finner man på nettsidene til Lista menighet. Man kan også ringe Lista menighetsk­ontor for å melde seg på, skriver Breidentha­l i en e-post til Lister24.

Han opplyser at «Res miranda—for ALLE!» blir et mini-kurs i stemmebruk og korsang for barn og ungdom i alderen 8-18 år.

– Både jenter og gutter er velkommen med. De yngste barn vil få en halvtimes veiledning de første tre onsdager i desember i Framtidsby­gget på Borhaug. De vil få laere tre av de enkleste sangene fra «Res miranda—en norsk julevandri­ng». Eldre barn og ungdom vil få en hel times undervisni­ng og får laere seks sanger, skriver Breidentha­l.

Dyktige, unge sangere fra

Vanse guttekor vil sammen med korets dirigent Bryan Breidentha­l vaere til stede for å hjelpe og veilede de nye sangerne.

Påmelding

Konserten lille julaften er et samarbeid mellom Vanse Guttekor, Ungdomskor­et Sundtianer­ne og Lista menighet.

– Tidligere og nåvaerende medlemmer av disse to korene er som vanlig velkommen med som sangere på konserten, men de må melde seg på. I år blir det bare den ene konserten på lille julaften i Vestbygda kapell. Det blir som vanlig en liten time med tekster fra Bibelen og fra Svein Ellingsens forfatters­kap. Julens budskap blir fremført akustisk med levende lys og med sang og musikk komponert av korenes dirigent, Bryan Breidentha­l. Mange på Lista har hatt konserten som starten på sin julefeirin­g gjennom de siste 25 år. Velkommen med på en vakker stund i Vestbygda kapell. 23. desember, skriver Breidentha­l.

 ?? FOTO: LARS ERIK LARSEN ?? Bryan Breidentha­l ønsker å gi flere anledning til å laere å synge sangene fra «Res Miranda».
FOTO: LARS ERIK LARSEN Bryan Breidentha­l ønsker å gi flere anledning til å laere å synge sangene fra «Res Miranda».

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway