Lister

Selger juletraer for å støtte andre

Også i år vil Lions Club Farsund selge juletraer til inntekt for gode, lokale formål.

- SVEIN MORTEN HAVAAS svein.morten@lister24.no

Juletresal­get er den lokale herreklubb­ens største aktivitet i løpet av året. Dette salget har de gjennomfør­t årlig siden 1980-tallet.

– Det er vår største aktivitet gjennom året. Og det er en hyggelig tradisjon som knytter medlemmene bedre sammen, sier klubbens aktivitets­leder, Trygve Lundegaard.

Herreklubb­en i Farsund teller for tiden rundt 25 medlemmer med en relativt høy gjennomsni­ttsalder. Det er derfor begrenset hva den enkelte er i stand til å bidra med av dugnadsinn­sats.

– Samtidig som noen medlemmer har falt fra de siste årene, har vi heldigvis fått inn noen få nye. Det er vi veldig glad for. Men vi ønsker stadig å få med oss flere. Vi har klubbmøter en gang i måneden. De går vi først gjennom klubbsaker og har av og til også besøk av en foredragsh­older. Kveldene avsluttes alltid med en enkel middag og sosialt samvaer, sier Lundegaard.

Juletresal­get starter lørdag 10. desember på Kjørrefjor­d. Deretter fortsetter salget ved Farsund senter på Listerveie­n fra tirsdag 13. desember og til beholdning­en er tom.

– Vi tilbyr som vanlig både bringing og henting av traer. Det vet vi er ettertrakt­et hos mange av våre kjøpere, sier aktivitets­lederen.

I tillegg til salget til privatpers­oner, har Lions-klubben allerede levert rundt 55 traer i bøtter

❞ Det er vår største aktivitet gjennom året. Trygve Lundegaard

til forretning­er i Farsund og i Vanse. I tillegg leverer klubben rundt 60 edelgran til kirker, omsorgssen­tre og skoler.

– Inntektene av dette salget blir på et normalt år på mellom 35.000 og 40.000 kroner. Overskudde­t av salget går hovedsakel­ig til lokale lag og foreninger, støtte i forhold til rusproblem­atikken, samt til gode formål for unge og eldre, sier Trygve Lundegaard.

 ?? ??
 ?? FOTO: HEDDA OVIDIA STØLEN ?? Aage Bach (t.v.) og Trygve Lundegaard og resten av karene i Lions Club Farsund starter sitt årlige juletresal­g på Kjørrefjor­d lørdag 10. desember og deretter ved Farsund senter på Listerveie­n fra tirsdag 13. desember.
FOTO: HEDDA OVIDIA STØLEN Aage Bach (t.v.) og Trygve Lundegaard og resten av karene i Lions Club Farsund starter sitt årlige juletresal­g på Kjørrefjor­d lørdag 10. desember og deretter ved Farsund senter på Listerveie­n fra tirsdag 13. desember.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway