Lister

– Jeg blir rørt hver gang

– Dette arbeidet hjelper meg med å holde fokus på ting som er viktig.

- BJØRN HOEL bjorn@lister24.no

Det innrømmer musikalsk leder for Sound of Happiness, Hanne Vennebo Turøy, etter at den årlige vitamininn­sprøytning­en av livsglede de hadde vaert med å skape, denne kalde førjulskve­lden tidlig i desember.

Og som vanlig var det stappfullt med tilhørere, både nede og på balkongen, lenge før det begynte.

– Blir rørt

– Det blir ikke jul uten. Og så er de så flinke. Jeg blir rørt hver gang, og jeg har vaert her flere ganger tidligere, avklarer publikumme­r Ranveig Myklebust.

Ved siden av henne satt blant andre Mona Stapnes, som også var ute i relativt god tid før konserten startet.

– Disse konsertene gir så mye glede, og utøverne har en sangglede som er helt fantastisk. Og så er det smittsomt, smiler hun.

Mye øving

Styremedle­m i Sound of Happiness, Anne Louise Kaalstad, kunne fortelle at dette var den niende adventskon­serten med Sound of Happiness som har blitt holdt i Frelserens kirke.

– I år har musikalsk leder Hanne Venne Turøy lagt vekt på at det skal vaere flere soloopptre­dener. De som skal synge har øvd og øvd og øvd. Og så har det jo blitt sånn at mange mennesker må ha med seg denne konserten for å komme i ordentlig julestemni­ng, fastslår Kaalstad.

Kultursjef i Farsund kommune, Janne Kathrine Leithe, avslørte at hun også var på konserten i fjor, og hadde gledet seg lenge til denne.

– Det er jo så mye god stemning, og så mye glede. Og som du ser så strømmer det på folk. Det er fullt i lokalet lenge før selve konserten starter, påpeker Leithe.

– Ekte formidling

Også sogneprest Henning Huseby Jansen overvar adventskon­serten med Sound of Happiness mandag kveld.

– Det var en fantastisk konsert som spredde både juleglede og livsglede, og som viste samhold og felleskap, forteller sogneprest­en.

– Hva betyr den for deg?

– Konsrten med Spound of Happiness gir meg utrolig mye. Det har noe med formidling­en å gjøre, at den er så utrolig ekte og som går fra hjerte til hjerte, illustrere­r sogneprest Henning Huseby Jansen.

❞ Det blir ikke jul uten Ranveig Myklebust

 ?? ALLE FOTO: BJØRN HOEL ?? Sound og Happiness gjennomfør­te en feiende utgave av Feliz Navidad, som betyr god jul på spansk.
ALLE FOTO: BJØRN HOEL Sound og Happiness gjennomfør­te en feiende utgave av Feliz Navidad, som betyr god jul på spansk.
 ?? ?? Også de som står bak konserten får mye igjen for arbeidet de legger ned. Bak fra venstre Linda Buch Pedersen og Anne Louise Kaalstad. Foran fra venstre Kirsten Pedersen og Hanne Vennebo Turøy.
Også de som står bak konserten får mye igjen for arbeidet de legger ned. Bak fra venstre Linda Buch Pedersen og Anne Louise Kaalstad. Foran fra venstre Kirsten Pedersen og Hanne Vennebo Turøy.
 ?? ?? Johannes framførte Anne Grete Preus kjente låt, Når hele himmelen faller ned.
Johannes framførte Anne Grete Preus kjente låt, Når hele himmelen faller ned.
 ?? ?? Per Christian Reymert var lystenner.
Per Christian Reymert var lystenner.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway