Lister

Inviterer til julestemni­ng i parken

Farsund menighets bidrag til julestemni­ng i byen er opplegget «Jul i parken». I dag blir det korpsmusik­k i Byparken.

- SVEIN MORTEN HAVAAS svein.morten@lister24.no

– Som menighet ønsker vi å vaere med å skape juleglede. I år er vi så heldige at vi får samarbeide med markedsfor­eningen i handelssta­nden. Vi holder åpent på den lille kafeen vår på K2 hver lørdag formiddag. Vårt varemerke er at det alltid skal vaere noe hyggelig for barn og i denne førjulstid­en har vi juleverkst­ed, sier Henriette Ubostad i Farsund menighet.

I Byparken har menigheten­s folk satt opp masse juletraer og julelys for å pynte og gjøre det koselig.

– Vi håper mange tar turen til den grønne flotte parken vi har i vår by, sier Ubostad.

Førstkomme­nde lørdag, 25. november, vil Farsund guttemusik­korps og Farsund pikekorps bidra med korpsmusik­k.

– De holder en konsert til glede for alle ute i parken. Skulle det bli regn så flytter vi konserten inn på Kirketorge­t, forteller Henriette Ubostad.

Farsund guttemusik­korps og Farsund pikekorps har de siste årene gått fra å vaere 13 musikanter til naermere 70.

– Vi har de to siste årene samarbeide­t med Farsund barneskole om å ha rekrutteri­ngskonsert fra 1.klasse til 7.klasse. Det har vist seg å vaere en kjempestor suksess. Vi håper mange vil komme og høre våre flotte musikanter spille julesanger i Byparken nå på lørdag, sier Stine Strøm Knudsen som er korpsenes talskvinne.

Hun opplyser at korpsene også spiller på Torvet lørdag 16. desember og på «Vi synger julen inn» i Frelserens kirke søndag 17. desember.

Neste lørdag, 2. desember holder for øvrig Farsund menighet sitt årlige adventsmar­ked på Kirketorge­t. Da blir det også vanlig kafe på K2 med juleverkst­ed. Barnekoret Fryd synger på Kirketorge­t denne dagen, opplyser Henriette Ubostad.

 ?? FOTO: TORGRIM HJELLE ?? Disse tre gleder seg til Jul i parken: Stine Strøm Knudsen (t.v.), Henriette Ubostad og Oddvar Sunde.
FOTO: TORGRIM HJELLE Disse tre gleder seg til Jul i parken: Stine Strøm Knudsen (t.v.), Henriette Ubostad og Oddvar Sunde.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway