Lister

– Misser flyten i angrep

Lyngdals håndballda­mer tapte torsdagens hjemmekamp, og siste kamp i sesongen.

- CECILIE NILSEN cecilie.nilsen@lister24.no

– I første omgang var det en ekstrem krig. Det var to gode lag som var veldig gode i forsvar, deretter resultatet. Det sto 9-9 til pause, det virket nesten ikke som en damekamp, sier Lyngdaltre­ner Arild Andreassen.

– I andre omgang har vi i utgangspun­ktet like bra forsvar. Men vi misser flyten i angrep. Vi går ikke på de rommene som er og da klabber det seg.

– Kjipt

Han oppsummere­r en alt i alt bra forsvarska­mp i begge omganger, men en andre omgang som ikke fungerer som det skal i angrep.

– Det er kjipt, men det skjer av og til. Vi hadde en så fin flyt på slutten, de siste kampene, men misset litt der i avslutning­en.

Andreassen vil ikke trekke frem enkeltpres­tasjoner, men mener at alle på laget gjorde en kjempeinns­ats.

– Det er hele laget som kriger. Jeg føler det er bra å holde det nede på 20 mål mot dette laget, sier han.

Svingninge­r

Håndballda­mene spilte mot Lund også på tirsdag.

– Vi har hverandre friskt i minnet. Det er de samme jentene vi møtte tirsdag. Det er et nokså likt lag å møte. De klarte å flytte beina - det var vi som ble for passive og falt litt ihop. Det er gøy å spille mot Lund og det er et skikkelig fair lag.

– Kan du oppsummere sesongen?

– I fjor vant vi serien. Da hadde alle gitt såpass mye av seg selv at det gikk nesten tre og en halv måned før vi traff hverandre igjen. Da måtte vi trene inn nye og vi møttes bare noen

uker før første kamp. Da blir vi der vi starter i sesongen og da er det halvtapt hele høsten. Vi gjør noen gode kamper innimellom. Men det svinger ekstremt mye i prestasjon­ene og det er fordi vi har lite samspill, sier Andreassen.

– Da vi runder nyttår er vi litt deppa fordi det gikk dårlig. Men vi prater om det og samler oss. Da stiger det jevnt og trutt og vi avslutter bra de siste fire-fem kampene. Alt i alt har det vaert en god sesong.

Han medgir at det en tid var litt tungt.

– Når man har så mange tap på rad at man ikke føler at man henger med, er det tungt. Det er en ting å tape når man gjør en god kamp, men noe annet hvis man taper fire-fem kamper og føler at man nesten ikke har noe her å gjøre. Den følelsen hadde vi litt på slutten av høsten. Men vi reiste oss mot slutten og har vist at vi er her og definitivt har noe her å gjøre. Det er gøy, avrunder Lyngdaltre­neren.

Kan rykke opp

Med full pott i sine siste kamper

har Lund passert FLIK på tabelltopp­en - og vant serien. Det betyr at FLIK kom på 2. plass i serien, men kan rykke opp til 3. divisjon - hvis de vil. Lund har nemlig vegret seg, noe som betyr at de uansett ikke ønsker å rykke opp en divisjon.

FLIK har imidlertid ikke tatt endelig stilling til om de vil ta steget tilbake til 3. divisjon.

 ?? FOTO: CECILIE NILSEN ?? Etter å ha spilt mot Lund borte på tirsdag, møtte Lyngdals håndballda­mer dem på nytt torsdag kveld, på hjemmebane. Bildet er fra en tidligere hjemmekamp mot Flekkefjor­d.
FOTO: CECILIE NILSEN Etter å ha spilt mot Lund borte på tirsdag, møtte Lyngdals håndballda­mer dem på nytt torsdag kveld, på hjemmebane. Bildet er fra en tidligere hjemmekamp mot Flekkefjor­d.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway