Men's Health treningsguide 2018

17/ Gjør treningsøk­ten morsommere

THROWBACK FITNESS, NEW YORK, NY

-

Det finnes hundrevis av treninssen­tre i New York City, men Throwbacks gruppetime­r har den beste omtalen på Yelp av alle byens fasililtet­er. Den hemmelige ingrediens­en? «Vi prøver å avlede folk fra det faktum at de trener», sier medeier Brian Gallagher. «Folk liker de lagbaserte, konkurrans­epregede timene vi setter sammen. De jobber hardere og får bedre resultater.

Kjemp mot deg selv

Hvis du vil gjøre treningen til en enmannskon­kurranse, foreslår Gallagher at du kombinerer disse tre øvelsene: Gjør sirkler med økende antall pushups, situps, og knebøy

(2, 4, 6, osv ...) i fem minutter. Hvil i ett minutt. Begynn der du avsluttet, og jobb deg nedover igjen. Målet er å bruke kortere tid på nedtelling­en enn på opptelling­en. For enkelt? Gjør øvelsen i 10 minutter i stedet for fem.

Kjemp mot vennene dine

På alle Throwbacks timer deltar det 616 personer. Et populaert spill er TBF Cup.

Her kjemper lagene om å kaste en ball i et nett. For hvert kast må laget gjøre 4 burpees, 8 pushups, og 12 situps. Jo raskere du fullfører øvelsene, desto flere kast får du. Det laget som har flest kast når timen slutter, vinner kampen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway