Minecraft-boken Tips & Triks 4

JUKS OG HEMMELIGHE­TER

-

Her er et par ting som kun de mest erfarne spillerne vet om senger og soving i Minecraft:

Ved siden av å bruke senger for å sove gjennom natten, kan du også bruke senger for å sove gjennom en regnstorm. Da vil været være pent når du våkner!

Hvis du plasserer en seng i Nether eller The End, vil den eksplodere med kraft som er sterkere enn TNT!

Du kan ikke sove hvis det befinner seg en mob i nærheten av sengen din, selv om de befinner seg på motsatt side av en vegg. Du kan heller ikke sove når du er forgiftet eller brenner.

Hvis rommet ditt ikke er godt nok opplyst eller sikret når du legger deg, kan det hende du blir angrepet og vekket av mober midt på natten!

Hvis du deltar på en flerspille­rserver, må alle spillere legge seg samtidig for å kunne hoppe over natten Du kan ikke sove i en seng som er opptatt.

Hvis du lander på en seng etter en langt fall, vil du sprette på den og bare ta halvparten av skaden du ellers ville tatt.

Senger dukker faktisk opp naturlig i verdenen: i igloer. Disse har én enkelt seng som du kan bruke eller ta med deg. Sengen kommer i 16 ulike farger, inkludert hvit. Hvis spillet ditt støtter utfordring­er, kan du få Sweet Dreams-utmerkelse­n ved å sove i en seng.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway