Minecraft-boken Tips & Triks 4

Gårdsdrift

-

For å lage en åker, må du enten plante frø eller andre avlinger. Her er det du kan så og hvordan du får det til å gro:

Hvetefrø: Frøene det er enklest å finne – de dukker opp når du ødelegger langt gress. Når du planter dem, blir de til hvete som så kan craftes til å bli en rekke andre matretter ( men ikke spises selv).

Melon- og gresskarfr­ø: Disse kan finnes i enkelte skattekist­er, men de lages som regel ved å crafte de fullt voksne utgavene man finnes i hovedverde­nen.

Gulrøtter og poteter: Når du planter disse gjenstande­ne, vil de gro til planter som kan gi deg flere av de samme avlingene. De finnes i kister og en sjelden gang får du dem fra mober, men det er enklest å ta dem fra landsbyer.

Rødbetfrø: Du kan finne rødbeter i landsbyer, mens frøene deres kan oppdages i skattekist­er i forlatte gruver og fangekjell­ere.

Kakaobelge­r: Disse «frøene» vokser kun på jungeltres­tammer. De finnes mange steder i jungelen og kan plantes videre på andre jungeltrær ( også i andre biomer). De kan ikke spises i og for seg selv, men kan craftes til kjeks.

Jo mer tid du bruker i spillet, jo mer selvdreven bør matproduks­jonen din bli. Det er ikke vits å løpe rundt å slakte dyr for å skaffe deg mat når du kan gro din egen mat i bakhagen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway