Minecraft-boken Tips & Triks 4

Grunnlegge­nde bygging

-

Det er flere måter man kan bygge basen sin på:

Overflate: Finn en ledig gressplen og bruk dette området for å sette sammen ditt nye hjem, stein for stein. Dette er den enkleste måten å bygge på, men også den mest sårbare – mober kan jo skride rett opp til døren din! Underjordi­sk: Grav ut din personlige grotte og bruk de tykke veggene for å beskytte deg mot farer. Dette tar lang tid, først og fremst fordi du må knuse mange blokker for å få plass til en hel base, og det er aldri godt å vite hva som skjuler seg bak den neste steinen du ødelegger.

Undersjøis­k: Lager du en base under vann vil du slippe unna stort sett alt som finnes av fiender i Minecraft (selv om spillet nå har fått drownedska­pninger som holder til på havbunnen). Med det sagt: Det er vanskelig å ta seg inn og ut, og hvis det går hull på basen, kan det få katastrofa­le følger!

Trehytte: De krever mye arbeid, men trehytter er utrolig trygge – de fleste mober kan ikke komme i nærheten av deg OG du har et trygt sted å angripe fra! Dine største problemer er selve byggingen og det å komme seg inn og ut. Branner er heller ikke noe særlig – et lynnedslag er alt som skal til!

Det første du kommer til å bygge i Minecraft er basen din. Hvis du overlevd i mer enn et spilldøgn, vet du antagelig allerede hvordan du skjuler deg for mober, men hva slags ly er best?

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway