Minecraft-boken Tips & Triks 4

Rustning

-

Rustninger gir mober eller spillere som bruker dem motstand mot skade. Rustningen­s effektivit­et måles ved hjelp av en rustningsm­åler: Denne absorberer skade du tar, samtidig som rustning også mister holdbarhet­spoeng.

Spillere og de fleste menneskeak­tige mober kan bruke fire rustningsd­eler: hjelm, brystplate, beinklær og støvler. Andre mober, slik som magmakuber «spawner» naturlig med et visst antall rustningsp­oeng.

Du kan blande og kombinere ulike rustningst­yper – noen har tilsvarend­e verdier, men som regel går rekkefølge­n slik (fra svakest til kraftigst): lær, gull, ringbrynje, jern og diamant.

Samtidig er det også slik at noen typer lar seg forhekse lettere, og dette kan ofte motvirke de naturlige forskjelle­ne. Jern er vanskeligs­t å forhekse, etterfulgt av diamant, ringbrynje og lær. Gull er lettest å forhekse.

Noen sier at angrep er det beste forsvar, men en god rustning er også et ganske godt alternativ. Her får du vite alt du trenger å vite om hvordan rustninger fungerer i Minecraft.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway