Minecraft-boken Tips & Triks 4

Forheksing

-

Den enkleste måten å forhekse noe ( også kjent som å «enchante» det) er ved å bruke et forheksels­esbord. Da trenger du følgende:

■ Et forheksels­esbord (4 x obsidian, 2 x diamant, 1 x bok)

■ 1-3 lasurstein­årer per forheksels­er

■ Flere erfaringsp­oeng

■ En gjenstand som kan forhekses (verktøy, rustning og bøker)

■ Valgfritt: Bokhyller ( 6 x tre, 3 x bøker)

Når de plasseres rundt et forheksels­esbord, vil bokhyller øke nivået en forheksels­e kan nå. Du må derimot bruke mer lasurstein og erfaringsp­oeng for å få det til å fungere.

Når du bruker bokhyller for å forbedre forheksels­er, er det en øvre grense på 15 bokhyller. Alle bokhyller utenom dette vil ikke ha noen effekt på styrken til forheksels­ene.

Når du er klar, er det bare å plassere det du vil forhekse på bordet sammen med opptil tre lasurstein­sbiter. Du kan deretter bruke erfaringsp­oeng sammen med lasurstein­ene for å forhekse den aktuelle gjenstande­n.

Dessverre er det ingen måte å vite hvilken forheksels­e du får før du aktiverer den. Dette avgjøres av et par komplekse algoritmer. Stort sett vil du få bedre forheksels­er hvis gjenstande­n er lagd av gull og du har mange bokhyller, men ingenting er sikkert når man forhekser. Av og til kan du få flere kraftige effekter samtidig.

Forheksels­er forbedrer våpnene og rustningen­e dine slik at du kan få tilgang på nye og bedre egenskaper. Forheksels­er er viktig hvis du vil bryne deg på de tøffeste områdene i spillet!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway