Minecraft-boken Tips & Triks 4

Ender- dragen

-

EFør du kan forlate (eller utforske!) The End, må du beseire den beryktede Ender-dragen!

nder-dragen er allerede i nærheten når du ankommer The End, og den er umiddelbar­t sinna på deg. Før du drar på dragejakt, bør du derfor være sikker på at du har alt du trenger. Vi anbefaler at du tar med deg en solid rustning med masse defensive forheksels­er, en uendelighe­tsbue og masse helsedrikk­er!

Det første steget mot å drepe dragen går ut på å bruke pil og bue for å ødelegge ender-krystallen­e som beskytter den. Disse enorme, svevende blokkene befinner seg på toppen av høye obsidian-pilarer som er spredt tilfeldig rundt om i The End. Når dragen kommer i nærheten av disse, vil de helbrede den, så det er virkelig ikke noe poeng i å forsøke å kverke monsteret før du har knust edelsteine­ne som holder den kvikk og rask.

Etter at du har ødelagt samtlige krystaller, burde du stikke bort til portalen. Dragen vil fly lavt over bakken i dette området, så dukk unna angrepene dens, helbred deg selv og fortsett å angripe den. Den lar seg ikke påvirke av negative statuseffe­kter, så spar de mest unike våpnene dine til ender-mennene som flokker rundt omkring.

Når dragen omsider stryker med, vil du få 12 000 erfaringsp­oeng, et hyggelig dikt og tilgang til portalen som tar deg tilbake til «spawn»punktet ditt.

Du vil også se hvordan et drageegg blir til: Dette dukker opp på toppen av portalen og vil forsvinne hvis du forsøker å ta det.

Til slutt vil det også aktiveres en ny End-portal, og denne frakter deg enda lenger inn i The End ...

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway