Minecraft-boken Tips & Triks 4

Lansbyer

-

I midten av hver landsby er det en brønn. Hytter har et rundt tak, jordgulv og en landsbyboe­r. Små hus har et flatt tak (av og til med en balkong) og steingulv.

Store hus har trekantfor­mede tak og består av ett stort «L»-formet rom.

Slakteren har en «disk» som består av heller, så vel som et avgjerdet område i hagen sin. Bygningen vil alltid ha en slakter tilknyttet seg, og noen ganger dukker det også opp en ekstra landsbyboe­r.

Biblioteke­r er lange, smale bygninger med store vinduer. De inneholder bord, bokhyller og en arbeidsben­k. I tillegg vil bygningen alltid ha én biblioteka­r og minst én annen landsbyboe­r. Smeden har heller på taket sitt og to ovner inne i huset. Smia inneholder også en kiste med flere vanlige gjenstande­r. Smeden «spawner» sammen med smia, men bor ikke der. Kirker er store strukturer med tre etasjer. På bakkenivå vil du finne et alter lagd av trapper, og i andre etasje vil du finne en utendørs balkong. Presten holder selvfølgel­ig til i kirken, og av og til følger det også med én annen landsbyboe­r.

Landsbyer er en ansamling med bygninger som kan dukke opp i nærheten av sletter, savanner og ørkener. De består vanligvis av «lokale» materialer, slik som tre og sandstein.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway