Minecraft-boken Tips & Triks 4

Forlatte gruver

-

Gruver er stappfulle av gjenstande­r og fiender, og det er nettopp dette som gjør det så spennende og nyttig å utforske disse områdene.

Begynnelse­n på hver gruve er et stort rom med et flatt gulv som består av like deler jord og stein. Herfra vil du se opptil fire veier som leder videre inn i grotten, og videre fra disse vil du se enda flere gruvegange­r – det er en massiv labyrint.

Gruvegange­ne kan ofte være koblet direkte til andre grotter, så det er ikke alltid man finner inngangen til gruven først. I tillegg er det viktig å vite at planløsnin­gen er helt tilfeldig, så det er aldri sikkert hva man kommer til å finne. Trapper er også plassert tilfeldig rundt omkring, men dette er ofte blindveier.

Gruvene er fulle av alminnelig­e fiender, slik som creepere, zombier og skjeletter, men det er lett å bekjempe dem i de trange gangene.

Forlatte gruver dukker naturlig opp flere steder i hovedverde­nen. Du kan vanligvis finne dem dypt under jorden, men i mesa-biomer kan de faktisk være koblet direkte til overflaten.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway