Minecraft: Byer og byggverk

KULE HUS OG STORE BYER? VELKOMMEN ! ER DU KLAR FOR Å BYGGE

- Barry Collins Redaktør

Det er vanedannen­de å bygge i Minecraft: Du lager ett hus, og så får du lyst til å bygge et til ... og så et tredje og så et fjerde. Og før du vet ordet av det har du en liten landsby!

Hva med å bygge en hel by, da? Høres det morsomt ut? Ja, men da er denne guiden definitivt noe for deg. Her skal vi ikke bare vise deg hvordan du bygger en rekke forskjelli­ge bygninger – skyskraper­e, herskapshu­s, politistas­joner, skoler og mye annet – men også alt som hører til rundt bygningene.

Vi gir deg de beste rådene til hvordan du bygger veier og jernbaner, slik at du kan transporte­re spillere og gjenstande­r fram og tilbake. Vi viser deg også hvordan du kan bygge parker, statuer, fontener og alt mulig som gjør byen hyggeliger­e og penere. Og så skal vi selvfølgel­ig vise deg de kuleste byene andre har laget – for å inspirere deg.

Og så, når byggearbei­det har roet seg ned, skal vi avsløre hvordan du enkelt kan dele den fantastisk­e byen med andre spillere. Uansett om det er venner eller fiender – alle som vil skal få lov til å beundre mesterverk­et ditt.

DA SETTER VI I GANG!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway