Minecraft: Byer og byggverk

LAG ET FLATT OMRÅDE FOR BYEN DIN

Finn ut hvordan du enklest mulig kan jevne et kart med jorden

-

Det er ingen enkel oppgave å bygge en by i Minecraft, og uten de rette teknikkene kan det fort bli enda vanskelige­re!

Du kan bygge en Minecraftb­y utfra en helt alminnelig spillverde­n, men det kan fort by på mange forskjelli­ge problemer: Det kan tenkes at du spawner på en liten øy på havet; du kan befinne deg på en snødekt fjelltopp; eller kanskje du våkner midt i ørkenen – ingen av disse stedene er ideelle for å bygge en by.

Joda, du kan lett bevege deg til en annen del av kartet, særlig i Creative Mode, hvor du kan fly gjennom luften. Men selv da kan det bli vanskelig: Biomer forandrer seg hele tiden, fjell og bakker havner i veien, og ingen vil vel ha et kontor i en lavapøl.

For å gjøre byggeprose­ssen så behagelig som mulig, er det best å starte med et helt flatt kart – en Superflat-verden om du vil. Da slipper du å bruke timevis på å hamre deg gjennom fjellsider, tømme innsjøer eller klatre over andre hindringer som står i veien.

I stedet vil du få lange, tomme sletter så langt øyet kan se. De er dekket med herlig, grønt gress som du så kan bruke som bakgrunn for ditt fantastisk­e prosjekt. Slik gjør du det …

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway