Minecraft: Byer og byggverk

BYGGING MED STRUKTURBL­OKKER

Strukturbl­okker er en annen måte du kan bygge raskere på

-

Strukturbl­okker fungerer litt annerledes enn kommandobl­okker, men er like i den forstand at de sparer spillere for masse kjedelig arbeid.

Vi tilgir deg hvis du aldri har hørt om disse blokkene tidligere – de dukker ikke naturlig opp i inventaret ditt, og hvis du ikke vet hvilken kode du må taste inn for å bruke dem, er de rett og slett umulige å få tak i. Men ikke fortvil, for nå skal vi fortelle deg alt du trenger å vite for å få tak i og bruke strukturbl­okker!

Strukturbl­okker kan brukes for å lagre favorittby­ggverket ditt og så laste inn en kopi av dette hvor som helst i spillverde­nen din. Har du for eksempel lagd en buss fra bunnen av? Da kan du lagre den og plassere så mange kopier du har lyst til rundt omkring i byen. Dette sparer deg for å måtte bygge den samme bussen om og om og om igjen.

I denne opplærings­delen viser vi deg hvordan du kan bruke strukturbl­okker i Java Edition. Selv om strukturbl­okker faktisk dukker opp i andre versjoner av spillet, virker de ikke akkurat på samme måte der – i hvert fall ikke i skrivende stund.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway