Minecraft: Byer og byggverk

LAST INN BYGGVERK

-

Nå som du har lagret bygget ditt, kan du også plassere en kopi av det hvor du vil i verdenen din.

Sett ned enda en strukturbl­okk og høyreklikk på den. Denne gangen skal du trykke på «Data»-knappen til du finner «Load»-modusen. Skriv inn navnet på bygget (med de samme store og små bokstavene). Skriv inn «hus», hvis det var det du kalte bygget ditt, sett «Include Entities» til «On» og klikk på «Load».

En ramme vil dukke opp over strukturbl­okken din, men det er kanskje ikke akkurat her du vil ha bygget ditt. For å justere rammen må du klikke på blokken igjen, endre på den relative posisjonen og så klikke på «Done». Fortsett slik til du har bygget akkurat der du vil – klikk så på «Load»-knappen på høyre side av skjermen. En nøyaktig kopi av bygget du lagret vil dukke opp der du ba det om å dukke opp.

Hvis du nå knuser strukturbl­okken, vil huset forbli på samme sted. Alternativ­t kan du la blokken være – på denne måten kan du bare trykke på «Load» når du måtte ønske for å gjenoppret­te huset til slik det var da du lastet det inn. Dette er perfekt hvis creepere sprenger bygget ditt flere ganger i uka.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway