Minecraft: Byer og byggverk

JAVA EDITION

-

Hvis byen din er lagret i Java Edition, og du vil dele den med av Java Edition-spillere på hjemmenett­verket ditt, er dette superlett.

Først må du åpne byen din i spillet. Trykk deretter på «Escape☼-tasten, og du burde nå se en knapp som sier «Open to LAN» – LAN står for Local Area Network, som i korte trekk betyr alle som er koblet til samme ruter som deg.

Når det er gjort, vil du få muligheten til å endre spillmodus (Survival, Creative og så videre) og velge hvorvidt du skal la andre spillere bruke «cheats» – altså muligheten til å skrive inn kommandoer og slikt.

Når du har bestemt deg, kan du trykke på «Start LAN World». De andre spillerne på nettverket ditt kan nå sparke i gang Minecraft og klikke seg forsiktig inn i Multiplaye­r fra hovedmenye­n. Deres liste med tilgjengel­ige servere burde nå inneholde ditt lokale spill. Det kan tenkes de må lete litt før de finner fram, men du skal definitivt være der (så lenge dere bruker samme ruter).

Hvis de klikker på spillet ditt, burde de få mulighet til å bli med på moroa! Spillet vil kun være tilgjengel­ig for vennene dine så lenge du ikke går ut fra verdenen.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway