Minecraft: Byer og byggverk

FÅ TOGENE TIL Å GÅ!

Finn ut hvordan du kan utvide byens transportn­ettverk ytterliger­e

-

Hvis du bygger en stor by, kommer du før eller siden til å ønske at det fantes en måte du kunne beveget deg fortere rundt i den på. Den beste måten du kan flytte mober – og til og med gjenstande­r – rundt i byen på, er ved hjelp av et gruvevognn­ettverk.

Gruvevogne­r er Minecrafts svar på tog – de lar deg hoppe ombord og kjøre fra et sted til et annet. Med litt planleggin­g kan du dekke hele byen med togskinner som enkelt lar deg cruise gjennom gatene.

På neste side forklarer vi hvordan de ulike skinnene fungerer – hvordan du bruker de forskjelli­ge typene og hvordan du får vognen din til å bevege seg så fort du vil og i den retningen du vil.

Du må planlegge litt i forveien når du bygger et gruvevognn­ettverk. Skal du plassere skinnene på bakkenivå? Da må du sørge for at det er god plass mellom bygningene. Vil du heller grave under jorden og lage tunneler? Eller har du lyst til å lage et spor som beveger seg gjennom skyene?

Uansett hva du gjør, råder vi deg til å tenke deg godt om og bruke rådene vi gir deg på de neste par sidene. Vi viser deg til og med hvordan du unngår innpåslitn­e dyr på sporet!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway