National Geographic (Norway)

MED PÅ BILDET

-

FOR Å FANGE EN SCENE uten å forstyrre eller påvirke den laerer fotografer seg raskt å vaere stille og gå i ett med bakgrunnen. En gang imellom stopper de imidlertid opp og snur kameraet mot seg selv. På denne siden deler vi selfier tatt av kvinnelige fotografer mens de var på oppdrag for National Geographic på så ulike steder som et kinesisk senter for pandabevar­ing og et universite­t i det sørlige USA.

 ??  ?? Med klokken fra øverst til venstre: Ami Vitale på et pandaforsk­ningssente­r i Sichuan-provinsen, Kina; Newsha Tavakulian ved Urmiasjøen i Iran; Katie Orlinsky med en Iditarod-trekkhund i Nulato i Alaska; Nina Robinson på en fest ved Morehouse College i Atlanta; Cristina Mittermeie­r med Keith Ladzinski (foran) og Paul Nicklen utenfor Den antarktisk­e halvøy; og Daniella Zalcman på en campingpla­ss i Cody i Wyoming, der man også kan sove i tipi.
Med klokken fra øverst til venstre: Ami Vitale på et pandaforsk­ningssente­r i Sichuan-provinsen, Kina; Newsha Tavakulian ved Urmiasjøen i Iran; Katie Orlinsky med en Iditarod-trekkhund i Nulato i Alaska; Nina Robinson på en fest ved Morehouse College i Atlanta; Cristina Mittermeie­r med Keith Ladzinski (foran) og Paul Nicklen utenfor Den antarktisk­e halvøy; og Daniella Zalcman på en campingpla­ss i Cody i Wyoming, der man også kan sove i tipi.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway