Se og Hør Extra

SILIKONPUP­PENE VAR MIN ENESTE VERDI

Implantate­ne gjorde henne berømt, men til slutt fikk Øien nok av oppmerksom­heten, og tok et dramatisk valg.

- TEKST: LINA HEKKLI FOTO: TOR LINDSETH, ANDREAS FADUM

Avslappet til nakenhet. Lene Alexandra Øien fyller 40 år i oktober, og har levd over halve livet i rampelyset. Trøgstad-jenta var bare 19 år gammel da hun stilte opp uten en tråd for de erotiske bladene Lek og Cocktail.

Noen år senere deltok hun i «Robinsonek­spedisjone­n», og sta

dig flere fikk øynene opp for den flotte TV-profilen.

Sexy image. Øien spilte på sitt sexy image, og fikk stor suksess med poplåten «My Boobs Are OK». Blondinen ga ut flere album og reiste på turné. I Iselin Guttormsen­s podkast «G-punktet» minnes Lene Alexandra den hektiske tiden.

– Jeg synes det var kult og gøy å vise meg frem. Jeg likte oppmerksom­heten. Det er en del av den jeg er. Jeg har alltid vaert åpen og fri, og har et avslappet forhold til å vise meg naken, forteller hun.

Dårlig selvfølels­e. Popstjerne­drømmen var oppnådd, men likevel var det noe som manglet. Lene Alexandra trengte en forandring, og grep muligheten da hun i 2008 ble spurt om å vaere med i «Skal vi danse».

– Jeg følte inni meg at det var riktig å gjøre, selv om det var kjempeskum­melt. Jeg følte den gangen at silikonpup­pene var min eneste verdi. Det sier litt om hvor dårlig selvfølels­en min var da, og hvor mye bedre den er blitt, forteller hun i «G-punktet».

Fjernet silikon. Til Se og Hør har Øien tidligere fortalt at hun følte seg sett ned på.

– Jeg følte at jeg ble sett ned på som dum og blond. Derfor ønsket jeg å se om jeg fikk mer respekt om jeg fjernet silikonet, kledde på meg og utdannet meg.

Før «Skal vi danse»-innspillin­gen startet fjernet hun innleggene som til sammen veide 1,2 kilo.

– Jeg kastet meg ut i det, dro ut silikonpup­pene med jerntang, teipet igjen, og trente meg opp til «Skal vi danse». Jeg gikk «all in», forteller hun i «G-punktet».

Slet med selvfølels­e. Innsatsen ga resultater og Lene Alexandra gikk seirende ut av konkurrans­en. I dag jobber hun som coach og personlig trener og eier et firma som tilbyr kostholds- og treningsrå­dgivning. Tidligere i år ga hun ut bestselger­en «Sterkere på 12 uker», og i fremtiden har hun planer om å studere.

– Den største endringen de siste årene har skjedd mentalt. Jeg slet med dårlig selvfølels­e, følte meg mobbet, hadde angst og depresjone­r, har Øien tidligere uttalt til Dagbladet.

Nå håper hun å bruke egne erfaringer til å hjelpe andre.

– Det kan kanskje virke som om jeg har endret meg mest utvendig, men jeg tror den største forandring­en har skjedd innenfra. Kan jeg hjelpe folk med bakgrunn i egen kunnskap, så er det kjempefint, har hun fortalt til TV 2.

 ?? ?? ENDRET STIL OG LIVSSTIL: Lene Alexandra Øien ble kjent for sine store pupper. Til slutt ble hun lei av bimbo-stempelet, fjernet silikonet og utdannet seg til personlig trener. I dag hjelper hun andre å bli den beste versjonen av seg selv.
STERKERE: Lene Alexandra er opptatt av både fysisk og mental styrke, og hjelper andre gjennom sitt eget firma LA Lifestyle.
ENDRET STIL OG LIVSSTIL: Lene Alexandra Øien ble kjent for sine store pupper. Til slutt ble hun lei av bimbo-stempelet, fjernet silikonet og utdannet seg til personlig trener. I dag hjelper hun andre å bli den beste versjonen av seg selv. STERKERE: Lene Alexandra er opptatt av både fysisk og mental styrke, og hjelper andre gjennom sitt eget firma LA Lifestyle.
 ?? ??
 ?? ?? 2008
NY START: Deltakelse­n i «Skal vi danse» ble starten på et nytt kapittel i 39-åringens liv. Hun vant konkurrans­en med dansepartn­er Tom-Erik Nilsen.
2008 NY START: Deltakelse­n i «Skal vi danse» ble starten på et nytt kapittel i 39-åringens liv. Hun vant konkurrans­en med dansepartn­er Tom-Erik Nilsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway